ru-RUuk-UAen-GB

В даному розділі Ви зможете знайти методичні вказівки, практичні нотатки, рекомендації по використанню обладнання і приладів, статті та презентації.

 


Результати пошуку:

FlexyCUBE – Пример применения для контроля качества в фармацевтике и в анализе рисков.

FlexyPlant – Пример использования для разработки производственного процесса.

Graphitic nano-fibers

OIV метод для определения спиртовой крепости и содержания летучих кислот в винах, суслах и спиртных напитках

Аналіз на мутність

Атомно-силова мікроскопія (AFM)

Базові відомості про масу та густину

Базові знання з віскозиметрії

БІЧ–спектроскопія

Визначення в’язкості соку за допомогою ротаційного віскозиметра ViscoQC

Визначення в’язкості та границі плинності гелю для волосся за допомогою RheolabQC

Визначення вмісту олеїнових та лінолевих кислот у арахісовій олії за допомогою рефрактометрії

Визначення вологості меду за допомогою вимірювання показника заломлення

Визначення жирності шоколадних виробів

Визначення концентрації шляхом вимірювання густини

Визначення плинності суспензій

Визначення реологічних властивостей штукатурок за допомогою віскозиметра RheolabQC

Використання принципу осцилюючої U-трубки в лабораторних електронних густиномірах

Вимірювання в’язкості моторних олив у процесі їх використання

Вимірювання в’язкості та границі плинності шоколаду на ротаційному реометрі RheolabQC