Модель: Пиво
• Пряме селективне визначення алкоголю за допомогою Alcolyzer 3001 Beer
•Без підготовки зразків; отримуйте результати більш ніж у 9 разів швидше, ніж при використанні традиційних методів
• Модульна установка з більш ніж 30 параметрами для різних галузей застосування
• Для всіх видів пива, сидру, хард-зельтера та комбучі.
Модель: Безалкогольні напої
• Одночасне визначення вмісту і °Brix, і CO2
• Без підготовки зразків; результати більш ніж у 6 разів швидше, ніж при використанні традиційних методів
• Модульна установка: більше 10 параметрів для різних галузей застосування
• Автоматична корекція всіх параметрів для врахування впливу розчиненого CO2
Модель: Вино
• Без підготовки зразків; нульове втручання оператора
• Аналіз готової упаковки: у 6 разів швидше, ніж звичайні методи
• Всі типи закупорювальних засобів від пробки до кришки, що закручується.
• Впевненість при сплаті податків завдяки точній інформації про вміст алкоголю або CO2
Нові аналізатори упакованих напоїв Anton Paar — PBA 5001 Пиво, PBA 5001 Вино та PBA 5001 Безалкогольні напої — є єдиною лабораторною системою для кожного етапу процесу виробництва напоїв. Вони забезпечують індивідуальний автоматизований аналіз лише за 3 хвилини – це майже в 9 разів швидше, ніж звичайні методи. Одночасне вимірювання за один цикл позбавляє Вас трудомісткої процедури калібрування, зводить до мінімуму очищення і економить до двох годин на день. А новий інтерфейс оптимізує підтримку оператора та управління даними.
Завдяки тому, що це обладнання позбавляє необхідності в підготовці зразків (наприклад, необхідності проводити процедури дегазації та фільтрації), аналізатори розфасованих напоїв дозволяють отримати результати набагато швидше, ніж використовуючи традиційні методи. Автоматична корекція впливу розчиненого CO2, що забезпечується цими пристроями, дозволяє Вам не турбуватися про помилки через неправильну обробку зразків. За три хвилини PBA надасть Вам всю інформацію, яка Вам потрібна, щодо властивостей Вашого продукту, та дасть Вам час, щоб за необхідності внести корективи. Модульність конструкції забезпечує можливість вільного налаштування.
До 9 разів швидше
• Оптимізує ресурс Вашої лабораторії.
• Визначає ключові параметри лише за три хвилини
• Гарантує якість продукції
Проблема
Моніторинг та випуск партії продукту є критично важливими і Ви, як правило, обмежені в часі. Все це потребує ресурсів Вашої лабораторії.
Рішення
Одночасний аналіз всіх важливих параметрів якості за допомогою одного аналізатора упакованих напоїв скорочує час аналізу до 3 хвилин, що більш ніж у 9 разів швидше, ніж при використанні традиційних методів.
Переваги
Надшвидке отримання максимуму інформації, забезпечення якості продукції та зменшення зусиль персоналу лабораторії до мінімуму.
Без підготовки
• Зразок відбирається безпосередньо з розфасованих напоїв
• Ви позбавляєтеся трудомісткої процедури підготовки зразків
• Продуктивність лабораторії підвищується
Проблема
Для отримання параметрів якості традиційними методами часто потрібні процедури дегазації та фільтрації. Це пов'язано з ризиком псування зразка та потенційною втратою летючих інгредієнтів.
Рішення
Введення зразка в Packaged Beverage Analyzer (аналізатор упакованих напоїв) безпосередньо й під тиском усуває необхідність в підготовці зразка, використанні скляного посуду і потенційному забрудненні продукту.
Переваги
Виключає взаємодію оператора зі зразком та забезпечує абсолютну достовірність результатів аналізу.
Модульність
• Адаптуйте вимірювальну систему для вирішення Ваших завдань
• Обирайте з портфоліо модульних систем
• Переваги одночасного багатопараметричного аналізу
Проблема
Контроль якості та необхідність контролю певних параметрів якості часто диктується особливостями зразка та потребує індивідуальних підходів до вимірювань.
Рішення
Модульна конфігурація Packaged Beverage Analyzer (аналізатора упакованих напоїв) дозволяє налаштувати ідеальні конфігурації вимірювання, які включають необхідні Вам параметри.
Переваги
Аналізуйте всі необхідні параметри якості, використовуючи один зразок, одну систему та за один цикл вимірювань та спростіть максимально устрій Вашої лабораторії.
Попереднє налаштування
• Виберіть параметри, що Вас цікавлять
• Адаптуйте прилад для конкретних завдань
• Отримуйте задоволення від максимального комфорту використання
Проблема
Визначення цікавих для Вас параметрів, конфігурацій їх відображення та вихідних величин потребує багато часу.
Рішення
Аналізатори упакованих напоїв Anton Paar поставляються для певних заздалегідь визначених продуктів, але залишаючи можливість адаптування системи для Ваших конкретних завдань.
Переваги
Позбавтеся трудомісткого індивідуального налаштування параметрів, зберігши при цьому свободу налаштування системи там, де це необхідно.
Модель | | PBA 5001 | PBA 5001 | DMA | DMA | DMA |
| Пиво | Вино | Безалк. | 4101 | 4501 | 5001 |
Діапазон вимірювання |
Густина | 0 г/см³ до 3 г/см³ |
Температура | 15°C / 20°C | 20 °C | 0 °C- 100 °C |
Тиск | до 10 бар (145 psi) абс тиску |
Алкоголь | 0 до 12 %об. | 0 до 20 %об. | - | - | - | - |
Вихідний екстракт | 0 до 30 °Platо | - | - | - | - | - |
Колір (опція) | 0 до 120 EBC | - | - | - | - | - |
Реальна | 0 °Brix - 15 °Brix | 0 °Brix - 80 °Brix |
Концентр цукрів | | | | | | |
Концентрація СО2 | 0 об. до 6 об. (від 0 г/л до 12 г/л) при 30 °C | - | - | - |
| 0 об. до 10 об. (від 0 г/л до 20 г/л) <15 °C | | | |
Концентрація О2 | 0 ppm до 4 ppm | - | - | - |
Значення рН | pH 0 до pH 14 | | | |
Мутність | 0 до 100 EBC / 0 до 400 NTU |
Повторюваність сер.відхил. |
Густина (г/см3) | | | 0.00001 | 0.00001 | 0.000005 | 0.000001 |
| | | (DMA 4101) | | | |
| | | 0.000005 | | | |
| | | (DMA 4501) | | | |
| | | 0.000001 | | | |
| | | (DMA 5001) | | | |
Температура | | | 0.02 °C | 0.02 °C | 0.01 °C | 0.001 °C |
| | | (DMA 4101) | | | |
| | | 0.01 °C | | | |
| | | (DMA 4501) | | | |
| | | 0.001 °C | | | |
| | | (DMA 5001) | | | |
Алкоголь | 0.01 %об. | | - | - | - | - |
Вихідний екстракт | 0.03 °Plato | | - | - | - | - |
Екстракт ( %ваг.) | 0.01 | | - | 0.015 | 0.01 | <0.01 |
Колір | 0.1 EBC | | - | - | - | - |
Реальна | 0.015(DMA 4101) | 0.015 | 0.01 | <0.01 |
Концентр цукрів | 0.01 (DMA 4501) | | | |
Концентрація СО2 | <0.01 (DMA 5001) | | | |
| 0.005 об. (0.01 г/л) | - | - | - |
Концентрація О2 | 2 ppb (в діапазоні <200 ppb) | - | - | - |
Значення рН | 0.02 (в діапазоні pH 3 до pH 7) | | | |
Мутність | 0.02 EBC / 0.08 NTU |
Загальна інформація |
Прогр можливості | U-View™, FillingCheck™, ThermoBalance™, корекція в'язкості |
Мінімальна кіль- | 150 мл | 2мл |
кість зразка на одне | | | | | | |
вимірювання | | | | | | |
Типовий час | 3 хвилини (вкл. наповнення) |
вимір. 1 зразка | | | | | | |
Типова пропускн. | 15 зразків за годину |
здатність | | | | | | |
Дисплей | 10.1" TFT WXGA (1280 x 800 пикс.); Сенсорний екран PCAP |
Інстр керування | сенс екран, додаткова клавіатура, миша та сканер штрих-коду |
Вбудована пам'ять | больш 10 000 виміряних значень із зображеннями з камери |
Живлення | від 100 до 240 В змінного струму,50/60 Гц, відхил. ±10 %, 190 ВА |
Інтерфейси | 5 x USB, Ethernet, CAN, RS232 |
Габарити | 482 x 750 | | 482 x 730 | 526 x 347 x 230 |
(Д x Ш x В) (мм) | x 670 | | x 446 | | | |
Вага | біля 35.7 кг | 22,4 кг |
Умови експлуатації. | (EN 61010) тільки всередині приміщень |
Темп експлуатації | 15 °C до 35 °C |
Вологість | без конденсації; 20 °C, < 90% відн. вологості; 20 °C, <90% відн. |
повітря | вологості; 25 °C, < 60% відн. вологості; 30 °C, < 45% відн. вологості; |
| | | | | | |
PBA 5001 для безалкогольних напоїв
Для отримання інформації по темі: «Аналізатор упакованих напоїв PBA 5001» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.