• Неперевершена продуктивність для аналізу вина
• Результати менш ніж за 1 хвилину
• Більше 15 ключових параметрів для аналізу вина, сусла та сусла у процесі бродіння
Lyza 5000 Wine з новим мультипараметричним аналізатором FTIR (ІК-спектрометр з Фур'є перетворенням) - це найкраще рішення для аналізу вина, сусла і сусла в процесі ферментації.
Швидкість вимірювання безлічі параметрів гарантує, що у Вас є вся необхідна інформація на всіх етапах виробництва вина. Завдяки швидкому налаштуванню і заздалегідь встановленим алгоритмам одним дотиком Ви отримуєте всі важливі параметри для аналізу вина, включаючи вміст алкоголю, цукру і органічних кислот.
Для підвищення ефективності аналізу вина Лайза 5000 Wine можна використовувати як автономний пристрій, при автоматизації для забезпечення високої продуктивності або підключити до інших приладів - вимірювачів щільності Anton Paar і алкоголю.
Більше 15 параметрів всього одним дотиком
• Отримайте результати для більш ніж 15 параметрів для вина і сусла, включаючи вміст етанолу, цукру і кислот за один вимір.
• Мінімальний час вимірювання менше однієї хвилини забезпечує високу пропускну здатність і швидке реагування.
• За допомогою зручного інтерфейсу сенсорного екрану просте управління окремими вимірюваннями, налаштуваннями алгоритму вимірювання і навіть проведенням складних рутинних процедур вимірювання.
• Lyza 5000 Wine виконує весь аналіз даних автоматично - зовнішній комп'ютер не є потрібним.
• Для максимальної автоматизації інтегруйте Lyza 5000 Wine в Вашу систему LIMS.
Найпотужніша система аналізу вина
• Ручне заповнення дозволяє швидко і легко працювати в автономному режимі в невеликих винних лабораторіях.
• Ви можете збільшити пропускну здатність, підключивши Xsample 520.
• Lyza 5000 Wine підключається до різних настільних приладів винних лабораторій: від густиномірів DMA M до системи повного аналізу вина Alcolyzer, включаючи Alcolyzer ME, HazeQC і pH ME.
• Ви можете отримати результати вимірювань Lyza 5000 Wine і всіх підключених інструментів в одному звіті, зробивши лише одну підготовку зразків, одну заправку і одне вимірювання.
• Звіти можуть автоматично друкуватися і експортуватися в цифровому вигляді на жорсткий диск або в мережеве сховище через Ethernet і WiFi.
Чудова продуктивність для кожного зразка
• Вимірювальна комірка ATR Lyza 5000 Wine з 12 відсіками забезпечує ідеальну інтенсивність сигналу, замутнення або присутність бульбашок газу практично не впливають.
• Найточніший з усіх винних аналізаторів контроль температури вимірювальної комірки (± 0,03 °C) гарантує найбільш стабільні умови вимірювання.
• Поточні повідомлення інформують Вас про стан інструменту і дають рекомендації як діяти.
• Вбудовані процедури еталонних вимірювань для води і етанолу - ніякі запатентовані еталонні стандарти не є потрібними.
Модель | Lyza 5000 Wine |
Сусло та сусло в процесі ферментації |
Параметр | Одиниці | Діапазон | Повторюваність | RMSEP2 |
| | | (ст.відхил)1 | |
Етанол | [%об.] | від 0 до 14 | 0.02 | 0.1 |
Фруктоза | [г/л] | від 0 до 6 | 0.35 | 0.5 |
Фруктоза | [г/л] | від 6 до 50 | 0.35 | 2.5 |
Фруктоза | [г/л] | від 50 до 160 | 0.35 | 5.5 |
Глюкоза | [г/л] | від 0 до 6 | 0.2 | 0.5 |
Глюкоза | [г/л] | від 6 до 50 | 0.2 | 2 |
Глюкоза | [г/л] | від 50 до 160 | 0.2 | 4 |
Відновлюючі цукри | [г/л] | від 0 до 300 | 0.75 | 5.5 |
Титрована кислотність | [г/л] | від 2 до 13 | 0.06 | 0.65 |
Летючі кислоти | [г/л] | від 0 до 1.5 | 0.02 | 0.12 |
Яблучна кислота | [г/л] | від 0 до 7 | 0.06 | 0.55 |
Винна кислота | [г/л] | від 1 до 9 | 0.06 | 0.6 |
Молочна кислота | [г/л] | від 0 до 2 | 0.05 | 0.30 |
pH | - | від 3 до 4 | 0.01 | 0.08 |
Щільність | [г/мл] | від 0.99 до 1.12 | 0.0002 | 0.001 |
Вага сусла 5 | [°Bx] | від -2 до 29 | 0.05 | 0.25 |
Екстракт | [г/л] | від 0 до 350 | 0.4 | 2.0 |
Глицерин | [г/л] | від 0 до 10 | 0.1 | 0.5 |
Засвоюваний дріжджами | [мг/л] | від 0 до 300 | 8 | 45 |
азот | | | | |
Вино |
Параметр | Одиниці | Діапазон | Повторюваність | RMSEP2 |
| | | (ст.відхил)1 | |
Етанол | [%об.] | від 6 до 20 | 0.02 | 0.1 |
Фруктоза | [г/л] | від 0 до 6 | 0.2 | 0.45 |
Фруктоза | [г/л] | від 6 до 160 | 0.5 | 2.0 |
Глюкоза | [г/л] | від 0 до 3 | 0.2 | 0.45 |
Глюкоза | [г/л] | від 3 до 150 | 0.5 | 1.5 |
Сахароза | [г/л] | від 0 до 10 | 0.1 | 0.8 |
Сахароза | [г/л] | від 10 до 50 | 0.3 | 2.2 |
Відновлюючі цукри | [г/л] | від 0 до 100 | 0.75 | 3.5 |
Титрована кислотність | [г/л] | від 2 до 12 | 0.02 | 0.35 |
Летючі кислоти | [г/л] | від 0 до 1.5 | 0.02 | 0.12 |
Яблучна кислота | [г/л] | від 0 до 7 | 0.05 | 0.45 |
Винна кислота | [г/л] | від 0 до 5 | 0.05 | 0.35 |
Молочна кислота | [г/л] | від 0 до 3 | 0.05 | 0.30 |
Глюконова кислота | [г/л] | від 0 до 5.5 | 0.01 | 0.40 |
pH | - | від 3 до 4 | 0.01 | 0.08 |
Щільність | [г/мл] | від 0.98 до 1.1 | 0.0002 | 0.001 |
Екстракт | [г/л] | від 0 до 350 | 0.3 | 2.0 |
Глицерин | [г/л] | від 0 до 25 | 0.2 | 1.0 |
Загальний вміст | [г/л] | від 0 до 3 | 0.05 | 0.45 |
поліфенолів | | | | |
1 Середнє стандартне відхилення повторюваності у відповідності до ISO 5725 |
з використанням репрезентативного набору вин |
2 Корень середньої стандартної помидки прогнозу для репрезентативного набору вин |
в ідеальних умовах |
3 Після встановлення температурної рівноваги |
4 користуючись зовнішнім ключом WiFi / Bluetooth |
5 Доступні одиниці вимірювання: °Bx, °Oe, °KMW, °Bй, г/л |
| |
Мінім. об'єм зразка | около 14 мл |
Час вимірювання зразка3 | 31 с |
Тип комірки | проточная ячейка ATR 12-отражений |
Габарити (Д x Ш x В) | 450 мм x 340 мм x 240 мм |
Контроль температури | Елементи Пельтьє, стабілн. ±0.005 K, точність ±0.03 K |
комірки | |
Питание | AC від 100 дo 240 В; від 47 дo 63 Гц; DC 24В, 3A |
Вес | 15.2 кг |
Інтерфейси | 5 x USB |
для з'єднання | RS-232 | | | |
| CAN | | | |
| HDMI | | | |
| Ethernet | | | |
| Blueдоoth4 | | | |
| WiFi4 | | | |
Дисплей | 10.1”, TFT WXGA (1280 x 800 Px); PCAP сенсорний |
| | | | |
Lyza 5000 Wine
Брошюра Lyza 5000 Wine на английском языке
Lyza 5000 Wine
Презентация Lyza 5000 Wine на русском языке
Для отримання інформації по темі: «ІЧ-аналізатор вина Lyza 5000 Wine» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.