• Вимірює перебіг процесу інверсії цукру, забезпечуючи необхідний діапазон виробничих параметрів
• Визначає концентрацію одержуваного, фактичного та інвертованого цукрів, а також ступінь їхньої інверсії
• Значно заощаджує робочий час, оскільки не потрібує проведення додаткового інвертування в ручному режимі
Новий вимірювач концентрації цукру Soft Drink Analyzer M – єдиний доступний прилад для цифрового контролю процесу інверсії цукру. Прилад вимірює густину за допомогою запатентованого методу імпульсного збудження з вимірюванням швидкості звуку та є ідеальним інструментом для вимірювання вмісту цукру в газованих безалкогольних напоях, сиропах та кукурудзяному сиропі з високим вмістом фруктози. Софт дрінк аналайзер М забезпечує отримання найточніших результатів вимірювання обох параметрів. Крім того, вдвічі ефективніше, ніж раніше, компенсується вплив в'язкості, що призводить до найбільш стабільних результатів.
Вимірюйте будь-які розчини цукру одним приладом
Аналізатор безалкогольних напоїв М визначає концентрацію одержуваного, фактичного та інвертованого цукрів, а також ступінь інверсії в сиропах та готових звичайних безалкогольних напоях. Це означає, що Ви можете відмовитись від проведення додаткового інвертування – зменшивши на одну стадію Ваш робочий процес. Soft Drink Analyzer M визначає концентрацію за результатами вимірювання щільності та швидкості звуку. Обидва результати для одного зразка Ви отримуєте за один пробіг. Нова комірка для вимірювання швидкості звуку витримує тиск до 8 бар, тому Ви можете аналізувати всі зразки від сиропів до газованих напоїв за допомогою одного приладу.
Найточніші результати вимірювання густини та швидкості звуку, які Ви зможете отримати
Нові технології, такі як запатентований метод імпульсного збудження та інтелектуальні функції, забезпечують найкращі результати з представлених на ринку приладів:
• Точність до 6-го розряду
• Повторюваність до 7-го розряду
• Відтворюваність: 0,000005 г/см3 (густина), 0,5 м/с (швидкість звуку)
• Керування температурою ThermoBalanceTM: усуває відхилення, спричинені температурним стресом (необхідне лише одне налаштування при одній температурі).
Доступні найстабільніші результати
Процедура корекції в'язкості забезпечує високу відтворюваність результатів вимірювання густини, що надаються Soft Drink Analyzer M. Вона усуває помилки, що виникають внаслідок наявності в'язкості, вдвічі ефективніше, ніж будь-коли, і працює автоматично у всьому діапазоні в'язкості Ваших зразків. Завдяки цій технології Ви можете виявляти найменші відхилення при безперервному виробництві та швидко реагувати на них, зводячи до мінімуму час простою.
Полегшує Ваше повсякденне життя у лабораторії
Софт дрінк аналайзер М поставляється з декількома невеликими підтримуючими програмами: FillingCheckTM підтвердить, що Ви наповнили зразок без бульбашок - Ви можете бути впевнені, що бульбашки не спотворять Ваші результати. Якщо заповнення неправильне, FillingCheckTM генерує та записує попередження про заповнення як для комірги вимірювання густини, так і для комірки вимірювання швидкості звуку. Ультрасучасний 10,4-дюймовий проекційно ємнісний сенсорний екран є надійним і чутливим: незважаючи на те, що дисплей негайно реагує на найменший дотик, він все ж таки є досить міцним, щоб протистояти пролитим зразкам і чистящим засобам. Ви можете роздрукувати свої звіти про вимірювання* у стандартному форматі або перенести дані вимірювань у свою індивідуальну базу даних, щоб відстежувати кожен зразок відповідно до вимог Ваших стандартів.
Автоматизує вимірювання, звільняючи Вас від рутинних завдань
Автоматичні пристрої зміни зразків, такі як XsampleTM 520 та XsampleTM 320, автоматизують заповнення та/або очищення до 96 зразків поспіль. Поки інструмент працює сам по собі, Ви можете присвятити свій час найважливішим завданням. З додатковим зчитувачем штрих-коду, доданим до аналізатора безалкогольних напоїв M, він автоматично ідентифікує назву кожного зразка, роблячи кожен вимір відстежуваним для Вашої документації.
Працює як еталонний прилад для багатопараметричних вимірювальних систем
Якщо Вам потрібно виміряти не тільки концентрацію цукру, то аналізатор безалкогольних напоїв M можна розширити до комплексної вимірювальної системи. Ви можете розширити його, зробивши частиною системи аналізатора упакованих напоїв (PBA) для звичайних та середньокалорійних безалкогольних напоїв з інверсним цукром або без нього (PBA-SI), а також для звичайних та середньокалорійних безалкогольних напоїв з інвертованим цукром або без нього. та дієтичних напоїв (PBA-SID). Цим системам потрібно всього п'ять хвилин та 150 мл для вимірювання за один прогін приладу до дев'яти параметрів, таких як розчинений CO2, розчинений кисень, концентрація Diet, pH та мутність.
Moдель | Аналізатор безалкогольних напоїв M |
Патенти |
Отримані патенти | AT 516420 (B1), AT 517082 (B1) |
Патенти на розгляді | AT 517486 (A1) |
|
Густина | від 0 г/cм³ дo 3 г/cм³ |
Швидкість звуку | від 1000 м/с дo 2000 м/с |
Температура | 20 °C |
Концентрація цукрів | від 0 °Brix дo 80 °Brix |
поточна/свіжого/інверсного | |
Ступінь інверсії | від 0 % дo 100 % |
Точність[1] |
Густина | 0.000007 г/cм³ |
Температура | 0.01 °C |
Повторюваність сер. відхил. |
Густина | 0.000001 г/cм³ |
Швидкість звуку | 0.1 м/с |
Температура | 0.001 °C |
Поточна концентр цукрів | 0.01 °Brix |
Конц цукрів свіжего/інверсного | 0.02 °Brix |
Ступінь інверсії | 0,01 |
Відтворюваність ср. відхил.[2] |
Густина | 0.000005 г/cм³ |
Швидкість звуку | 0.5 м/с |
Вбудовані платформи | Концентрації цукрів поточн./свіжого/інверсного |
| Ступінь інверсії для безалк напоїв, сиропу та HFCS |
Мінімальна кількість зразка | 20 мл дегазованого безалкогольного напою |
| 40 мл сиропу |
Время измерения 1 образца | 5 хв (вкл час наповнення) |
Габарити (Д x Ш x В) | 495 мм x 330 мм x 230 мм |
Память | 1000 вимір значень (опція: ферітова пам'ять) |
Живлення | від 100 до 240 В змінного струму |
| від 50 Гц до 60 Гц |
| 190 ВА |
Вага | 22.5 кг |
Интерфейсы | 4 x USB |
| RS-232 |
| CAN |
| VGA |
| Ethernet |
Дисплей | Яскравий 10.4" TFT PCAP сенсорний екран (640 x 480 пікс) |
| з настроюванням дисплея |
Частини, що змочуються | PTFE, боросилік скло, нерж сталь DIN 1.4539/UNS |
| N08904 & DIN 1. 1.4571/SS 316Ti, силікон, тайгон |
[1] в ідеальних умовах и для низької густини/в'язкості |
[2] у відповідності з ISO 5725 | |
| |
Аналізатор безалкогольних напоїв
Для отримання інформації по темі: «Soft Drink Analyzer M» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.