ru-RUuk-UAen-GB

Alab 5000

Повний опис

Автоматичний контроль якості напоїв


Вашим клієнтам потрібна тільки найвища якість? Компанія Anton Paar пропонує повністю автоматизовану лабораторію контролю якості готових упакованих напоїв з Вашої виробничої лінії, проводячи вимірювання всіх основних параметрів пива, безалкогольних напоїв та вина. У разі наявності відхилень, Ви зможете негайно відреагувати, оскільки Alab 5000 постійно проводить контрольні вимірювання, щоб переконатися, що Ваш продукт відповідає всім технічним вимогам і нормам, що діють у Вашій галузі.
Економте Ваш час і кошти за допомогою Alab 5000, проводячи вимірювання прямо на Вашій виробничій лінії без необхідності перенесення зразків до лабораторії.

Ваша виробнича лінія - наші рішення щодо автоматизації
Якщо Ви плануєте встановити нову виробничу лінію або хочете інтегрувати автоматизований контроль якості напоїв в існуючий виробничий процес, Alab 5000 задовольнить всі Ваші потреби. Alab 5000 безперервно вимірює контрольні параметри для того, щоб Ви швидко відреагували в разі виникнення відхилень у Вашому продукті, тому Ви можете швидко налаштувати Ваше технологічне обладнання відповідним чином. Наші інженери знайдуть найкраще рішення для Вашої виробничої лінії - індивідуально адаптовані під Ваші задачі.

Менше відходів - всього один упакований зразок для вимірювання всіх параметрів
Alab 5000 є частиною Вашої виробничої лінії і вимірює всі відповідні параметри з одного упакованого зразка. Чи працюєте Ви з ПЕТ чи скляними пляшками або з консервними банками, Вам не потрібно відбирати окремо зразки для різних лабораторних приладів або багато зразків для остаточної процедури контролю якості.
Alab 5000 оснащений системою аналізу напоїв PBA M від Anton Paar, яка вимірює всі відповідні ключові параметри, такі як: CO2, O2, щільність, екстракт, параметр °Brix, концентрації алкоголю і інверсних цукрів.

Потрібно більше? Виберіть правильні модулі
Повністю автоматизоване струшування для підготовки зразків, модуль для проколювання та наповнення для передавання вже упакованого зразка в вимірювальний блок і сам аналітичний вимірювальний модуль є частинами базового комплекту Alab 5000.
Ви можете відразу почати вимірювання, які відслідковуються на 100%. Для остаточної комплектації Вашої лабораторії контролю якості на виробничій лінії, Alab 5000 може бути додатково оснащено пристроєм вимірювання стану закручування зразка, а також зважуванням для визначення чистого вмісту упаковки.

Все під контролем - 100% відстеження
Процедури, що виконуються вручну, можуть змінити кінцевий результат, наприклад, струшування. Alab 5000 автоматизує весь процес контролю якості, покращуючи відтворюваність результатів Вашого аналізу.
Автоматизований збір даних і документування гарантують відстеження на 100% всіх кроків. Для цього Alab 5000 передає всі дані вимірювань і налаштувань в Ваш ERP/LIMS за допомогою програмного забезпечення Anton Paar Davis 5.
Після проведення вимірювання очищення і калібрування системи виконується автоматично. Alab 5000 відповідає всім гігієнічним вимогам DIN-EN 1672-2 і ÖNORM 1672-2.

Ваші виклики - наші рішення
Наші інженери встановлять систему прямо на місці, повністю задовольняючи потреби Вашого виробництва відповідно до норм Вашої галузі. Довіртеся надійному партнерству з нами, заснованому на передовому досвіді в області вимірювальних приладів, доповнюючи виробничу лінію спеціалізованими автоматизованими і роботизованими рішеннями. Збільште продуктивність за допомогою повністю автоматизованої вимірювальної системи, яка працює цілодобово і без вихідних.
Технічні характеристики
Модель Alab 5000
Аналіз інверсії сахарів в звичайних безалкогольних напоях 
за допомогою PBA-SI Generation M
  Діапазон вимірюв. Повторюваність, ср.відх.
Щільність 0–3 г/см³ 0.000001 г/см³
Концентрація цукру 0–15 °Brix < 0.01 °Brix
Концентрація свіжого  0–15 °Brix 0.02 °Brix
цукру      
Концентрація інверсн. 0–15 °Brix 0.02 °Brix
цукру      
Ступінь інверсії 0–100 % 0,01
CO2 0–6 об. (0–12 г/л)  0.005 об. (0.01 г/л)
  при 30 °C (86 °F)    
  0–10 об. (0–20 г/л)     
  < 15 °C (59 °F)    
O2 0–4 ppm 2 ppb (в діапазоні 
     < 200 ppb)
pH pH 0–14 0.02 (в діапазоні pH 3–7)
Типовий час вимірювань 3–5 хв    
Максимально припуст. Консерв. банка: 0.5 л
об'єм упаковки для Скляна пляшка: 1 л
аналізу ПЕТ пляшка: 3 л    
PFD/PFD Plus      
Температура зразку 15–25 °C (59–77 °F)    
Вимірюв. Температури 120–150 мл (біля. 20 мл  
зразка на додатковий вимірювальний модуль)
Стиснений газ Клас 5 згідно ISO 8573-1
необхідна якість макс размір часток: 40 мкм
повітря для поставки Максим. точка роси під тиском: +7 °C 
стисненого газу макс. вміст масла: 25 мг/м³
Необхідна якість Чистота ≥ 99.999 %
стисн. газу для Клас 5.0
подавання азоту, якщо макс розмір часток: 40 мкм
 встановлена опція O2  макс. точка роси під тиском: +7 ° C 
Робочий тиск для 6 ±0.5  бар відн. (87 ±7 psi)
системи PBA      
Габарити (Д х Ш х В)  495 x 700 x 670 мм
системи PBA      
Напруга AC від 100 до 240 В, 50/60 Гц
Споживана потужність 190 ВА (включаючи зовнішні вимір. модулі)
Вхід живлення у відповідн. До IEC / EN 60320-1 / C14, клас
  захисту I    
Запобіжники для скл трубок 5 x 20 мм; IEC60127-2; AC 250 В; 
  T 5 AH    
Умови використання  Внутри приміщень
(EN 61010)      
Температура навк серед 15–35 °C (59–95 °F)
Вологість повітря 10–90 % відн. вологість, без конденсата
Клас небезпеки 2
Катег. Перенапруги II
Висота над рівнем моря max. 3000 м
   
Аналізатор запакованих напоїв PBA-B Generation M для пива
Вхідні параметри Алкоголь %об.
  Вихідний екстракт [°Plato]
  Екстракт [%ваг.]
  Щільність [г/см³]
  CO₂ [г/л]
  Колір [EBC или °ASBC] (опція)
  Значення pH  (опція)
  Каламутність (опція)
  O₂ (опція)
  і багато інших параметрів
Повторюваність, станд. відхил.
Алкоголь 0.01 % об.
Вихідний екстракт 0.03 °Plato
Екстракт 0.01 % мас.
Щільність 0.00001 г/см³ (DMA™ 4500 M) / 0.000001 г/см³ (DMA™ 5000 M)
CO₂ 0.01 г/л (0.005 об.)
O₂ (опція) ± 2 ppb (в диапазоне < 200 ppb)
Колір (опція) 0.1 EBC
Значення pН (опція) 0.02
Каламутність (опція) 0.02 EBC    
Додаткова інформація
Об'єм зразка для від 120 дo 150 мл
вимірювань      
Типовий час вимірювань від 3 до 4 хв
Подача стисн. Повітря 6 ± 0.5 бар (87 ± 7 psi)
Завантаження
На даний момент файли для завантаження відсутні

Для отримання інформації по темі: «Alab 5000» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.
Адреса електронної пошти
Контактний номер телефону
Як до вас звертатися (Ім'я)
Прізвище
Країна
Компанія
Запит
Введіть символи з картинки