Автоматичний контроль якості напоїв
Вашим клієнтам потрібна тільки найвища якість? Компанія Anton Paar пропонує повністю автоматизовану лабораторію контролю якості готових упакованих напоїв з Вашої виробничої лінії, проводячи вимірювання всіх основних параметрів пива, безалкогольних напоїв та вина. У разі наявності відхилень, Ви зможете негайно відреагувати, оскільки Alab 5000 постійно проводить контрольні вимірювання, щоб переконатися, що Ваш продукт відповідає всім технічним вимогам і нормам, що діють у Вашій галузі.
Економте Ваш час і кошти за допомогою Alab 5000, проводячи вимірювання прямо на Вашій виробничій лінії без необхідності перенесення зразків до лабораторії.
Ваша виробнича лінія - наші рішення щодо автоматизації
Якщо Ви плануєте встановити нову виробничу лінію або хочете інтегрувати автоматизований контроль якості напоїв в існуючий виробничий процес, Alab 5000 задовольнить всі Ваші потреби. Alab 5000 безперервно вимірює контрольні параметри для того, щоб Ви швидко відреагували в разі виникнення відхилень у Вашому продукті, тому Ви можете швидко налаштувати Ваше технологічне обладнання відповідним чином. Наші інженери знайдуть найкраще рішення для Вашої виробничої лінії - індивідуально адаптовані під Ваші задачі.
Менше відходів - всього один упакований зразок для вимірювання всіх параметрів
Alab 5000 є частиною Вашої виробничої лінії і вимірює всі відповідні параметри з одного упакованого зразка. Чи працюєте Ви з ПЕТ чи скляними пляшками або з консервними банками, Вам не потрібно відбирати окремо зразки для різних лабораторних приладів або багато зразків для остаточної процедури контролю якості.
Alab 5000 оснащений системою аналізу напоїв PBA M від Anton Paar, яка вимірює всі відповідні ключові параметри, такі як: CO2, O2, щільність, екстракт, параметр °Brix, концентрації алкоголю і інверсних цукрів.
Потрібно більше? Виберіть правильні модулі
Повністю автоматизоване струшування для підготовки зразків, модуль для проколювання та наповнення для передавання вже упакованого зразка в вимірювальний блок і сам аналітичний вимірювальний модуль є частинами базового комплекту Alab 5000.
Ви можете відразу почати вимірювання, які відслідковуються на 100%. Для остаточної комплектації Вашої лабораторії контролю якості на виробничій лінії, Alab 5000 може бути додатково оснащено пристроєм вимірювання стану закручування зразка, а також зважуванням для визначення чистого вмісту упаковки.
Все під контролем - 100% відстеження
Процедури, що виконуються вручну, можуть змінити кінцевий результат, наприклад, струшування. Alab 5000 автоматизує весь процес контролю якості, покращуючи відтворюваність результатів Вашого аналізу.
Автоматизований збір даних і документування гарантують відстеження на 100% всіх кроків. Для цього Alab 5000 передає всі дані вимірювань і налаштувань в Ваш ERP/LIMS за допомогою програмного забезпечення Anton Paar Davis 5.
Після проведення вимірювання очищення і калібрування системи виконується автоматично. Alab 5000 відповідає всім гігієнічним вимогам DIN-EN 1672-2 і ÖNORM 1672-2.
Ваші виклики - наші рішення
Наші інженери встановлять систему прямо на місці, повністю задовольняючи потреби Вашого виробництва відповідно до норм Вашої галузі. Довіртеся надійному партнерству з нами, заснованому на передовому досвіді в області вимірювальних приладів, доповнюючи виробничу лінію спеціалізованими автоматизованими і роботизованими рішеннями. Збільште продуктивність за допомогою повністю автоматизованої вимірювальної системи, яка працює цілодобово і без вихідних.
Модель | Alab 5000 |
Аналіз інверсії сахарів в звичайних безалкогольних напоях |
за допомогою PBA-SI Generation M |
| Діапазон вимірюв. | Повторюваність, ср.відх. |
Щільність | 0–3 г/см³ | 0.000001 г/см³ |
Концентрація цукру | 0–15 °Brix | < 0.01 °Brix |
Концентрація свіжого | 0–15 °Brix | 0.02 °Brix |
цукру | | | |
Концентрація інверсн. | 0–15 °Brix | 0.02 °Brix |
цукру | | | |
Ступінь інверсії | 0–100 % | 0,01 |
CO2 | 0–6 об. (0–12 г/л) | 0.005 об. (0.01 г/л) |
| при 30 °C (86 °F) | | |
| 0–10 об. (0–20 г/л) | | |
| < 15 °C (59 °F) | | |
O2 | 0–4 ppm | 2 ppb (в діапазоні |
| | < 200 ppb) |
pH | pH 0–14 | 0.02 (в діапазоні pH 3–7) |
Типовий час вимірювань | 3–5 хв | | |
Максимально припуст. | Консерв. банка: 0.5 л |
об'єм упаковки для | Скляна пляшка: 1 л |
аналізу | ПЕТ пляшка: 3 л | | |
PFD/PFD Plus | | | |
Температура зразку | 15–25 °C (59–77 °F) | | |
Вимірюв. Температури | 120–150 мл (біля. 20 мл |
зразка | на додатковий вимірювальний модуль) |
Стиснений газ | Клас 5 згідно ISO 8573-1 |
необхідна якість | макс размір часток: 40 мкм |
повітря для поставки | Максим. точка роси під тиском: +7 °C |
стисненого газу | макс. вміст масла: 25 мг/м³ |
Необхідна якість | Чистота ≥ 99.999 % |
стисн. газу для | Клас 5.0 |
подавання азоту, якщо | макс розмір часток: 40 мкм |
встановлена опція O2 | макс. точка роси під тиском: +7 ° C |
Робочий тиск для | 6 ±0.5 бар відн. (87 ±7 psi) |
системи PBA | | | |
Габарити (Д х Ш х В) | 495 x 700 x 670 мм |
системи PBA | | | |
Напруга | AC від 100 до 240 В, 50/60 Гц |
Споживана потужність | 190 ВА (включаючи зовнішні вимір. модулі) |
Вхід живлення | у відповідн. До IEC / EN 60320-1 / C14, клас |
| захисту I | | |
Запобіжники | для скл трубок 5 x 20 мм; IEC60127-2; AC 250 В; |
| T 5 AH | | |
Умови використання | Внутри приміщень |
(EN 61010) | | | |
Температура навк серед | 15–35 °C (59–95 °F) |
Вологість повітря | 10–90 % відн. вологість, без конденсата |
Клас небезпеки | 2 |
Катег. Перенапруги | II |
Висота над рівнем моря | max. 3000 м |
| |
Аналізатор запакованих напоїв PBA-B Generation M для пива |
Вхідні параметри | Алкоголь %об. |
| Вихідний екстракт [°Plato] |
| Екстракт [%ваг.] |
| Щільність [г/см³] |
| CO₂ [г/л] |
| Колір [EBC или °ASBC] (опція) |
| Значення pH (опція) |
| Каламутність (опція) |
| O₂ (опція) |
| і багато інших параметрів |
Повторюваність, станд. відхил. |
Алкоголь | 0.01 % об. |
Вихідний екстракт | 0.03 °Plato |
Екстракт | 0.01 % мас. |
Щільність | 0.00001 г/см³ (DMA™ 4500 M) / 0.000001 г/см³ (DMA™ 5000 M) |
CO₂ | 0.01 г/л (0.005 об.) |
O₂ (опція) | ± 2 ppb (в диапазоне < 200 ppb) |
Колір (опція) | 0.1 EBC |
Значення pН (опція) | 0.02 |
Каламутність (опція) | 0.02 EBC | | |
Додаткова інформація |
Об'єм зразка для | від 120 дo 150 мл |
вимірювань | | | |
Типовий час вимірювань | від 3 до 4 хв |
Подача стисн. Повітря | 6 ± 0.5 бар (87 ± 7 psi) |
| | | |
На даний момент файли для завантаження відсутні
Для отримання інформації по темі: «Alab 5000» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.