ru-RUuk-UAen-GB

Аналіз напоїв

Опис
Контролюйте якість Ваших напоїв, аналізуючи паралельно кілька параметрів за 3 - 5 хвилин, і отримуючи результати на яскравому, легко сенсорному 10,4 дюймовому дісплее, який легко настроюється. Модульні рішення для аналізу напоїв Anton Paar дозволяють провести швидку адаптацію системи для Ваших завдань, використовуючи модуль Plug and Play. У будь-якому випадку процес заповнення та вимірювання зразків є повністю простим і легко контролюється.

Все про напої
Ви працюєте у великій, середній або невеликого розміру компанії? Протягом багатьох десятиліть, Anton Paar надає преміум рішення для індустрії напоїв. Стаціонарні пристрої, пристрої для заміни зразків, набори інструментів або готові системи аналізаторів чекають Вас. У вас є запит, у нас є рішення.

Прозорість і контроль аналізу напоїв
Системи аналізу напоїв від Anton Paar є надійнішими і більш швидкими, ніж будь-які інші системи аналізу, які представлено на ринку. Наприклад, ви можете виміряти 7 параметрів одночасно, отримавши результати менш ніж за 5 хвилин, управління і контроль відбуваються автоматично за допомогою цифрових функцій, таких як U-View™ іFillingCheck™.

Всі необхідні параметри за один цикл вимірювання
Наші інструменти визначають всі основні параметри, необхідні для контролю якості в пивоварінні і виробництві безалкогольних напоїв, такі як вихідний екстракт, вміст алкоголю, CO2, O2, °Brix, ступінь інверсії, Diet, значення рН та інш. за один вимірювальний цикл. Визначення терміну придатності при зберіганні, інверсного цукру або концентрації алкоголю ще ніколи не було таким простим!

Підвищення ефективності та гнучкості
Ви можете виміряти параметри якості безпосередньо з пляшки або банки без будь-якої додаткової підготовки зразків під час наповнення зразків, вимірювання та очищення подальша взаємодія з оператором не є потрібною. Використовуйте свій час набагато більш гнучко - за допомогою наших рішень для аналізу напоїв.

Збільшення комфорту використання
Якщо вам коли-небудь знадобиться будь-яка допомога, наша глобальна мережа дистриб'юторів і сервісу гарантує, що кваліфікована підтримка завжди поруч. Зателефонуйте нам для отримання додаткової інформації про наші нові продукти - ми з нетерпінням чекаємо, щоб знайти для Вас найкраще рішення для аналізу напоїв.
Список продуктів
Аналізатор упакованих напоїв PBA 5001

Аналізатор упакованих напоїв PBA 5001

Нові аналізатори упакованих напоїв Anton Paar — PBA 5001 Пиво, PBA 5001 Вино та PBA 5001 Безалкогольні напої — є єдиною лабораторною системою для кожного етапу процесу виробництва напоїв.
Система аналізу дієтичних напоїв

Система аналізу дієтичних напоїв

Визначає концентрацію %Diet у кольорових, знебарвлених та каламутних дієтичних напоях. Готовий порівнювати звичайні безалкогольні напої з дієтичними.
Soft Drink Analyzer M

Soft Drink Analyzer M

Вимірює перебіг процесу інверсії цукру, забезпечуючи необхідний діапазон виробничих параметрів; Визначає концентрацію одержуваного, фактичного та інвертованого цукрів, а також ступінь їхньої інверсії
Комплект  Craft2Craft Спиртні напої

Комплект Craft2Craft Спиртні напої

Комплект тестового обладнання для заводів, що займаються перегонкою в невеликих об’ємах. Вам не потрібно більше покладатися на сторонні лабораторії. Виконуйте вимірювання у будь-який день та у будь-який час
Комплект Craft2Craft Пиво

Комплект Craft2Craft Пиво

Набір тестового обладнання для мікропивоварень: Контролюйте основні параметри: вміст спирту, екстракту, CO2, O2 та процес ферментації.
Abbemat станція соку

Abbemat станція соку

Вертикальна установка рефрактометра Abbemat станція соку уникає осідання частинок, наприклад м'якоті в фруктових соках, на вимірювальній призмі. Додається воронка,яка дозволяє швидко і легко зробити серію аналізів, наприклад, в галузі контролю якості.
HazeQC ME

HazeQC ME

Для вимірювання каламутності рідин. Модуль вимірювання каламутності HazeQC ME пропонується Anton Paar як частина модульної вимірювальної системи.
ІЧ-аналізатор вина Lyza 5000 Wine

ІЧ-аналізатор вина Lyza 5000 Wine

Lyza 5000 Wine з новим мультипараметричним аналізатором з ІЧ Фур'є-перетворювачем - це найкраще рішення для аналізу вина, сусла і сусла в процесі ферментації.
Вимірювання рН: pH 3101/pH 3201

Вимірювання рН: pH 3101/pH 3201

Одночасний аналіз pH з іншими параметрами, що характеризують якість; Повністю керовані процедури налаштування та калібрування