MCP 5300/5500 Sucromat є автоматичним цукрометром для високоточного аналізу продуктів у цукровій промисловості. Значення дані в °Z (Міжнародна цукрова шкала). Використання додаткової довжини хвилі NIR при 880 нм дозволяє аналізувати сильно забарвлені фільтрати, які не можуть бути виміряні при 589 нм. Модульна конструкція дозволяє налаштувати клієнтську конфігурацію і майбутні оновлення. Останні 30 років досвіду і найвищої якості в розробці, виробництві і підтримці клієнтів зробили цукрометри Anton Paar стандартом цукрового аналізу .
Ключові особливості
Час — то гроші.
• Швидкі і надійні вимірювання
• Міцна конструкція; оптичні елементи інкапсульовані
• Довговічне світлодіодне джерело світла скорочує час простою приладу до абсолютного мінімуму
• Світлодіодний джерело світла, не потребує обслуговування протягом 100 000 годин
• Для всіх сирих, білих і спеціальних цукрів
• Визначення чистоти в поєднанні з рефрактометром Abbemat від Anton Paar
Автоматична температурна компенсація
• Температурна компенсація відповідно до Міжнародної цукрової шкали (МЦШ)
• Не потрібна зовнішня водяна баня
Повна міжнародна відповідність
• ICUMSA
• OIML
• Австралійський стандарт K 157
Повна відповідність QM
• Захист паролем на трьох рівнях користувача
• Сумісність з GMP / GLP
• Експорт даних, захищених від копіювання
Модель | MCP 5300 Sucromat | MCP 5500 Sucromat |
Вимірювальні шкали | °Z при 589 нм |
Діапазон вимірювання | ± 259 °Z (± 89.9 °OR) | ± 259 °Z (± 89.9 °OR) |
Роздільна здатність | 0.001 °OR | 0.001 °OR |
Точність* | ± 0.003 °OR | < 0.002 °OR |
| ± 0.01 °Z | < 0.006 °Z |
Відтворюваність | ± 0.003 °OR | < 0.001 °OR |
| ± 0.01 °Z" | < 0.003 °Z" |
Час відгуку | 12 секунд | 15 секунд |
Довжини хвиль | 589 нм і опціонально 880 нм |
Джерело світла | Світлодіодне джерело світла, 100 000 годин життя |
Чутливість | Оптична густина (OD) 4,0, еквівалентно OD 7.0 при 880 нм |
Контроль і вимірювання температури |
Датчик | Датчик РТ100 для вимірювання температури зразка всередині комірки або кварцевої контрольної пластини; бездротове перенесення на інструмент |
Роздільна здатність | 0.1 °C | 0.1 °C |
Точність** | ±0.1 °C | ±0.1 °C |
Діапазон регулювання температури (Додатковий температурний Пельт'є контроль) | 20 °C + 25 °C |
Розміри, вимоги до живлення, інтерфейси |
Розміри (Д х Ш х В) | 797 мм х 437 мм х 231 мм |
Вага | 33.5 кг |
Управління енергоспоживанням | Електроживлення, адаптується до будь-якої мережевої напруги, від 100 до 240 В змінного струму, 50/60 Гц |
Споживана потужність | 185 ВА |
Інтерфейси | 4 USB, RS232, Ethernet, VGA, CAN-шина. Просте підключення клавіатури, миші, принтера, зчитувача штрих-кодів і мережі. |
Аксесуари |
Комірки для зразків | ToolMaster ™: бездротова автоматична ідентифікація вимірювальних комірок за допомогою RFID, довжина оптичного шляху комірки від 2,5 мм до 200 мм |
Кварцеві контрольні пластини | Автоматичне визначення контрольної кварцевої пластини і автоматизована бездротова передача еталонних параметрів в прилад |
| | |
* при стандартних фізичних умовах |
** з модулем Пельтьє і коміркою для зразків Toolmaster ™ (50/100/200 мм) |
| | |
MCP 5X00 Sucromat brochure
MCP 5X00 Sucromat brochure
MCP +sucromat Sample cell brochure
MCP +sucromat Sample cell brochure
Для отримання інформації по темі: «Цукрометр MCP 5300/5500 Sucromat» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.