ru-RUuk-UAen-GB

Цукрометри

Опис

Максимальна точність, заснована на багаторічному досвіді


Антон Паар пропонує широкий спектр рішень для аналізу цукру на всіх етапах виробництва цукру, включаючи аналіз при покупці і контролі якості сировини, проміжних і кінцевих продуктів. Аналізатори цукру Anton Paar відповідають всім міжнародним стандартам в цукровій промисловості, таким як ICUMSA, OIML і австралійському стандарту K157.
Аналіз цукру цукрометрами MCP Sucromat має давню традицію: в 1980-х роках з'явилася перша серія Sucromat, яка була розроблена компанією Dr. Kernchen GmbH. У 2007 році компанія стала частиною Anton Paar.

MCP Sucromat: загальноприйнятий стандарт для аналізу цукру
Серія цукрометрів MCP Sucromat точно визначає вміст цукру (Pol, ° Z) з високою точністю до 0,006 °Z у всьому діапазоні від -259°Z до + 259°Z. Цукрометри MCP забезпечують стабільні результати вимірювань, які не змінюються в часі. Всі моделі MCP можна оновлювати, наприклад, додавши автоматичний контроль температури Пельтьє або вбудовану камеру FillingCheck™, так що Ви будете готові до будь-яких завдань і в майбутньому. Ви можете легко комбінувати MCP Sucromats з рефрактометрами Abbemat для налаштувань аналізу чистоти.

Збільшення прибутків цукрового заводу завдяки найкращому в своєму класі аналізатору вмісту бурякового цукру
Betalyser - автоматизована лабораторна система для аналізу якості цукрових буряків. Підвищуйте якість цукру, створивши систему закупівель, засновану на якості цукрових буряків. З Betalyser Ви можете мати справу з кращими сортами цукрових буряків з високим вмістом сахарози і генетично поліпшеним виходом білого цукру.

Швидкі і надійні вимірювання Brix
Рефрактометрами Abbemat легко управляти і налаштовувати. Вони оснащені швидким і точним внутрішнім контролем температури на елементах Пельтьє для надійних і стабільних вимірювань Brix з точністю до ± 0,015 °Brix.
Для зразків, що містять частинки, є опція вертикальної установки. Таким чином, Ви можете забезпечити надійні результати аналізу цукру, та зможете уникнути помилок, викликаних осадження частинок на вимірювальної призмі.

Швидке і точне розведення
Система розведення і дозування - це прилад, керований ПК, який легко виконує гравіметричні розведення або дозування при постійному контролі ваги за допомогою цифрових лабораторних ваг. Використання гравіметричних дозувань при пробопідготовці дозволяє уникнути помилок при зміні температури. Залежно від обраної комбінації компонентів системи розведення і дозування виконуються з точністю ± 0,1 г або ± 0,01 г і при швидкостях потоку до 6 мл/с. Всі розрахунки виконуються автоматично, що сприяє швидкому і точному розведенню.
Список продуктів
Betalyser для контролю якості цукрових буряків

Betalyser для контролю якості цукрових буряків

Комп'ютеризована лабораторна система для контролю якості та аналізу цукрових буряків відповідно до офіційних методів ICUMSA.
Цукрометр MCP 5300/5500 Sucromat

Цукрометр MCP 5300/5500 Sucromat

Автоматичний цукрометр для високоточного аналізу продуктів у цукровій промисловості. Значення наведені в °Z . Використання додаткової довжини хвилі БІЧ при 880 нм дозволяє аналізувати сильно забарвлені фільтрати, які не можуть бути виміряні при 589 нм.
Система дозування та разведення DDS

Система дозування та разведення DDS

Система автоматичного розведення і дозування дозволяє автоматизувати рутинну підготовку розведення зразка на точну вагу або співвідношення вага/об'єм. Ручне розбавлення і дозування зразка вимагають багато часу і схильне до помилок.
Sucrolyser

Sucrolyser

Потужна система, яка використовується на цукрових заводах для контролю якості цукрової тростини в процесі проведення закупівель або в рамках розширеного лабораторного контролю в кількох методів підготовки зразків і хімічного контролю в заводських умовах.
Колориметр відбиття Sucroflex

Колориметр відбиття Sucroflex

Sucroflex - це кращий виріб, схвалений ICUMSA, починаючи з 1982 року, і цей інструмент зробив революцію в області визначення типів забарвлення білого цукру.
Головний фактор візуального визначення якості цукру - це його колір, який може змінюватися від кришталево білого до жовто - коричневих відтінків.
Завантаження
MCP +sucromat Sample cell brochure
MCP +sucromat Sample cell brochure