Безперервний моніторинг алкогольної ферментації при виробництві пива, вина або спирту за вимірюваннями показника заломлення.
Оптимізація і контроль Вашої ферментації
• Усунення ручного способу відбирання зразків сусла
• Постійне спостереження за перебігом процесу і визначення кінцевої точки
• Виявлення будь-яких порушень (неправильний контроль температури, відхилення в розвитку процесу і т. інш.)
• Забезпечення сталості процесу ферментації
• Велика однорідність кінцевого продукту
Скорочення витрат на обслуговування і експлуатацію
• Провідна в галузі паяна оптика не вимагає прокладок для ізоляції рідини і, таким чином, не вимагає сервісного обслуговування
• Вам вигідно - «встановив і забув» і багато років безперервної роботи. Це знижує витрати на інтеграцію і експлуатацію, підтримуючи конкурентоспроможність Вашого виробництва.
Надійний і високоточний - навіть відразу після підпрограм CIP/SIP
• Ефективно обробляє вагові концентрації від 0 до 100 і забезпечує показники заломлення і концентрації, які можна порівняти з результатами лабораторних рефрактометрів
• Після того, як процедури CIP/SIP завершені, датчик активується всього за кілька хвилин і, отже, мінімізує час простою.
Ідеально підходить для встановлення в резервуарі
• Монітор ферментації не вимагає видалення під час процедур очищення
• сертифіковано EHEDG
• CIP і SIP до 145°C
| Модель | Монітор ферментації |
| Показник заломлення | Діапазон від 1,3100 до 1,5400 |
| | (відповідає 0 % - 100 % ваг.) |
| | Точність |
| | nD ±0.0002 (відповідає ± 0.1 % ваг.) |
| | Повторюваність |
| | nD ±0.0001 (відповідає ± 0.05 % ваг.) |
| Калібрування | Власна процедура калібрування Anton Paar |
| | з використанням високочистої води |
| | і комерційних еталонів |
| Матеріал оптики | Сапфір |
| Детектор | Лінійний сенсор CMOS; 2048 елементів |
| Джерело світла | LED 589 нм |
| Метод контролю | Автоматична температурна компенсація |
| температури | інтегрований Pt-100 |
| Діапазон температур | від -20 °C до 40 °C |
| в приміщенні | |
| Температура процесу | від-20 °C до 100 °C (L-Rix 510) та від 3 °C до 25 °C (L-Rix 520) |
| | CIP/SIP до 145 °C за 30 хв |
| Діапазон абс тисків | 100 мбар до 16 бар (10 bar @ >120 °C) |
| Вага | біля 7 кг |
| Смачувана частина | Нержавіюча сталь 1.4404 та 1.4542 |
| стандарт: | Золото |
| | Сапфір |
| Клас захисту корпуса | IP65; IP67 / NEMA 6P |
| Дозволи і | Сертифіковано EHEDG |
| сертифікація | (European Hygienic Equipment Design Group) |
| | Санітарна конструкція за стандартом 3-A (46-02) |
| Рідкі ущільнювачі | Ні |
| Аналоговий/цифровий зв'язок |
| Аналоговий выхід | 2 x 4 mA до 20 mA |
| Цифровий выхід | 1 x |
| Цифровий вхід | 1 x |
| Промислова мережа | PROFIBUS DP |
| | PROFINET |
| | EtherNet/IP |
| | Modbus TCP |
| | DeviceNet |
| Технологічні | Tuchenhagen VARIVENT® тип N |
| з'єднання | Tri-Clamp® 3‘‘ |
| |
InlineBevAnalyzers_Overview.pdf
Для отримання інформації по темі: «Монітор ферментації» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.