ru-RUuk-UAen-GB

Пивний монітор 5500/5600

Повний опис
Безперервний контроль пива є необхідним у сучасному пивоварному процесі, щоб підвищити його надійність та ефективність. Нові Beer Monitor 5500 і Beer Monitor 5600 - це високоточні інструменти для безперервного моніторингу ключових параметрів, таких як алкоголь, удаваний і реальний екстракт, початковий екстракт і концентрація CO2 в широкому діапазоні сортів пива: від традиційних лагерів до низькоякісних, алкогольного або безалкогольного пива, двосторонні бокси, FMB/FAB, сидри, майки, безглютенове пиво та багато іншого.
Оба монітора використовують цифрову обробку сигналів і оснащені новим механічним дизайном для забезпечення стабільних результатів без дрейфу і забезпечення високої ефективності вашого виробництва.
Дві конфігурації системи відповідно до ваших вимог

Пивний монитор 5500
Датчик щільності і швидкості звуку в комбінації з виміром СО2
• Рідкісне технічне обслуговування - залежно від умов експлуатації є потрібним в середньому кожні 6-18 місяців
• Установки, орієнтовані на продукт, при найкращій вартості
• W-образна осциліююча трубка
• Цифровая обробка сигналів
• Нова механічна конструкція для зменшених розмірів та ваги

Пивний монитор 5600
Датчик щільності і швидкості звуку в поєднанні з оптичним вимірюванням СО2
• Незалежна від продукту вимірювання (незалежно від розчинення ваших напоїв, складу сахара, чужорідних газів, кольорів або забруднень: нічого не впливає на Ваші показання)
• Підходить для гігієнічних застосувань
• Безкоштовна підтримка
• W-образна осцилірующая трубка
• Цифровая обробка сигналів
• Нова конструкція зменшенных розмірів і ваги

Забезпечення якості продукції та додаткові параметри, специфічні для виробництва пива
Очевидна і реальна ступінь ферментації, кажущийся екстракт, питома вага, справжня сила тяжкості, калорії та співвідношення реального екстракту та спирту є параметрами, які дозволять вам оцінити, чи відповідає товарний стандарт якості для кожного особливого сорту пива на Вашій виробничій лінії,

Швидкий запуск у виробництво
Економія часу і витрат при введенні в експлуатацію та зменшенні до мінімуму простоїв виробництва, а також широкий вибір сортів пива з невеликим коригуванням або без нього. Пивні монітори Anton Paar прекрасно адаптуються до вимог ринку, які змінюються й дають Вам можливість негайно реагувати на вимоги продукту та ринку.

Підходить для ваших виробничих умов
Обладнані внутрішнім насосом для зразків, пивні монітори можуть монтуватися безпосередньо в лінію з обох сторін блоку доступу VARINLINE® без додаткової технчної підтримки. Це дозволяє проводити гнучке встановлення навіть в лініях з мінімальним доступним простором.

Простота використання
Простий сенсорний екран полегчує налаштування приладу і параметрів продукту.Крім того, ви можете візуалізувати свій процес і провести графічний аналіз всього за кілька кліків. Задав нижні і верхні межі значень вимірювань, можна налаштувати сигнали тревоги та активувати їх за допомогою цифрових або релейних пристроїв.

Удосконалені можливості процесу - контроль всіх ключових параметрів
Модемне програмне забезпечення для збирання та візуалізації даних (клієнт-сервер) Davis 5 дозволяє зберігати всі дані та сигнали тревоги, забезпечує статистичний контроль процесу та графічний аналіз трендів й проводити налаштування. Захищений паролем доступ до всіх вимірювальних систем є можливий з будь-якого місця, забезпечуючи хорошу звітність та інтеграцію з системою контролю якості Вашої корпорації.
Технічні характеристики
Модель Пивний монітор 5500/5600
Реальний екстракт  
Діапазон 0 °Plato до 12 °Plato
Точність Екстракт/цукор: 0.02  ваг. %
Вихідний екстракт  
Діапазон 0 °Plato до 35 °Plato
Точність Екстракт/цукор: 0.04 ваг. %
Концентрація CO2   
Діапазон От 0 об'ємів до 6 об'ємів
  От 0 г/л до 12 г/л
Точність 0.025 об. (0.05 г/л)
Спирт  
Діапазон 0 ваг. % до 12 ваг. %/вага
Точність 0 об. % до 15 об.% (об. %/об'єм при 20°C)
0.04 вагових %
Температура вимірювання От -3 °C до +25 °C
Завантаження
Мультимедіа
Втраиваемый в производственную линию анализатор напитков



Для отримання інформації по темі: «Пивний монітор 5500/5600» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.
Адреса електронної пошти
Контактний номер телефону
Як до вас звертатися (Ім'я)
Прізвище
Країна
Компанія
Запит
Введіть символи з картинки