ru-RUuk-UAen-GB

Монітор ферментації

Повний опис
Безперервний моніторинг алкогольної ферментації при виробництві пива, вина або спирту за вимірюваннями показника заломлення.

Оптимізація і контроль Вашої ферментації
• Усунення ручного способу відбирання зразків сусла
• Постійне спостереження за перебігом процесу і визначення кінцевої точки
• Виявлення будь-яких порушень (неправильний контроль температури, відхилення в розвитку процесу і т. інш.)
• Забезпечення сталості процесу ферментації
• Велика однорідність кінцевого продукту

Скорочення витрат на обслуговування і експлуатацію
• Провідна в галузі паяна оптика не вимагає прокладок для ізоляції рідини і, таким чином, не вимагає сервісного обслуговування
• Вам вигідно - «встановив і забув» і багато років безперервної роботи. Це знижує витрати на інтеграцію і експлуатацію, підтримуючи конкурентоспроможність Вашого виробництва.

Надійний і високоточний - навіть відразу після підпрограм CIP/SIP
• Ефективно обробляє вагові концентрації від 0 до 100 і забезпечує показники заломлення і концентрації, які можна порівняти з результатами лабораторних рефрактометрів
• Після того, як процедури CIP/SIP завершені, датчик активується всього за кілька хвилин і, отже, мінімізує час простою.

Ідеально підходить для встановлення в резервуарі
• Монітор ферментації не вимагає видалення під час процедур очищення
• сертифіковано EHEDG
• CIP і SIP до 145°C
Технічні характеристики
Модель Монітор ферментації
Показник заломлення Діапазон від 1,3100 до 1,5400
  (відповідає 0 % - 100 % ваг.)
  Точність
  nD ±0.0002 (відповідає ± 0.1 % ваг.)
  Повторюваність
  nD ±0.0001 (відповідає ± 0.05 % ваг.)
Калібрування Власна процедура калібрування Anton Paar 
  з використанням високочистої води
  і комерційних еталонів
Матеріал оптики Сапфір
Детектор Лінійний сенсор CMOS; 2048 елементів
Джерело світла LED 589 нм
Метод контролю Автоматична температурна компенсація 
температури інтегрований Pt-100
Діапазон температур  від -20 °C до 40 °C
в приміщенні  
Температура процесу від-20 °C до 100 °C (L-Rix 510) та від 3 °C до 25 °C (L-Rix 520)
  CIP/SIP до 145 °C за 30 хв
Діапазон абс тисків 100 мбар до 16 бар (10 bar @ >120 °C)
Вага біля 7 кг
Смачувана частина  Нержавіюча сталь 1.4404 та 1.4542
стандарт: Золото
  Сапфір
Клас захисту корпуса IP65; IP67 / NEMA 6P
Дозволи і Сертифіковано EHEDG 
сертифікація (European Hygienic Equipment Design Group)
  Санітарна конструкція за стандартом  3-A   (46-02)
Рідкі ущільнювачі Ні
Аналоговий/цифровий зв'язок
Аналоговий выхід 2 x 4 mA до 20 mA
Цифровий выхід 1 x
Цифровий вхід 1 x
Промислова мережа PROFIBUS DP
  PROFINET
  EtherNet/IP
  Modbus TCP
  DeviceNet
Технологічні Tuchenhagen VARIVENT® тип N
з'єднання Tri-Clamp® 3‘‘
Завантаження
Мультимедіа
Втраиваемый в производственную линию анализатор напитков



Для отримання інформації по темі: «Монітор ферментації» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.
Адреса електронної пошти
Контактний номер телефону
Як до вас звертатися (Ім'я)
Прізвище
Країна
Компанія
Запит
Введіть символи з картинки