Search
Menu
Контакти
Контакти
Вiдправити запит
Вакансії
Про Компанію
Демонстраційна лабораторія
Новини
Акції
Акції
Заходи
Продукція
Застосування
Виробники
Галузі
Сервіс
Галузі
>
Фармацевтика та косметика
>
Фізико-хімічні аналізатори
>
Аналізатори цукру
>
Цукрометри
>
Betalyser для контролю якості цукрових буряків
Все
Повний опис
Технічні характеристики
Завантаження
Застосування
Відправити запит
Betalyser для контролю якості цукрових буряків
Запросити додаткову інформацію
Повний опис
Betalyser являє собою комп'ютеризовану лабораторну систему для контролю якості та аналізу цукрових буряків відповідно до офіційних методыв ICUMSA. Вміст цукру, оцінений за вимірюваннями на поляриметрі, не відображає реальний вихід цукру, оскільки такі утворюючі мелясу інгредієнти буряка, як калій, натрій і альфа-аміно азот не враховуються в розрахунках. Цукрові заводи можуть використовувати Betalyser і додаткові системи для оцінки вартості сировини, для поліпшення якості цукрових буряків, що поставляється, і, таким чином, збільшувати прибутковість виробництва з року в рік.
Контроль якості продукції та контроль якості цукрових буряків
Вміст цукру (поляризація, ° Z)
Калій (K)
Натрій (Na)
Альфа-аміно азот (α-N)
Підходить для зразків, освітлених свинцем або алюмінієм
Розрахунок параметрів, пов'язаних з такими параметрами якості, як
Вміст цукру
Вихід цукру
Меляса
Лужність
Beetlab - програмне забезпечення для системи Betalyser
Дозволяє вибрати один з чотирьох альтернативних методів для аналізу якості цукрових буряків:
Нова формула Брауншвайга
Метод Райнфельда и Віннера
Метод Вієнінгера и Кубадінова
Метод, заданий користувачем
Абсолютна більшість цукрових заводів нашої смуги працює на цукровому буряку. І навіть при виборі оптимального режиму переробки та раціональної організації виробництва технологічні якості буряка визначають характер і розміри втрат сахарози - і, як наслідок, вихід кристалічного цукру.
Вихід цукру (і збереження буряка) залежить від кількісного елементного складу: скільки в сировині міститься калію (К), натрію (Na) і альфа-аміно-азоту, які є сильними мелясоутворювачами. Велика концентрація альфа-аміно-азоту призводить до термічного розкладання сахарози, наростання кольоровості, підвищення кислотності соків і продуктів - а значить, до зменшення термінів зберігання буряків та зниження кількості готового продукту.
Аналітичне дослідження буряка при прийомі її в переробку та закладання на зберігання допомагає визначити ефективність технології виробництва на різних стадіях. Використовуючи ці дані фахівці заводу можуть виробити техніко-економічну модель виробництва і сформувати комплекс рекомендацій по оптимізації режимів зберігання і переробки.
Прогресивні цукрові заводи можуть використовувати Betalyser для поліпшення якості сировини, що надходить для переробки. Якщо платити за буряк не за вагою брутто, а в залежності від вмісту сахарози і редукуючих речовин, то господарствам, які виробляють цукрові буряки хорошої якості, дається додатковий стимул. І з'являється об'єктивна причина відмовити в поставках тим, хто постачає буряком низької якості - або хоча б платити по справедливості менше. А агротехнічні підприємства, що займаються вирощуванням насіння, можуть використовувати Betalyser для створення кращих сортів цукрових буряків з високим вмістом сахарози.
Отримання таких даних вручну вимагало б величезних зусиль і виняткової акуратності, інакше всі зусилля по збору статистики пропадуть дарма, а господарства не довірятимуть Вашій оцінці якості їх сировини. При правильному підборі вимірювальної техніки точність, достовірність, об'єктивність і швидкість досягаються автоматично.
Система Betalyser, розроблена спеціально для цукрових заводів для аналізу цукрових буряків за основними якісними показниками. Більше 10 років різні модифікації Betalyser працюють по всьому світу, збираючи виключно позитивні відгуки.
Betalyser працює за актуальними стандартами Міжнародної Комісії з Єдиних Методів Аналізу Цукру (ICUMSA). В роботі приладів реалізуються такі методики ICUMSA:
- Метод GS6-1 (1994): Визначення поляризації цукрових буряків після подрібнення або холодного водного розкладання; освітлювач - ацетат свинцю. Прилад - автоматичний цукрометр Sucromat.
- Метод GS6-7 (2002-2003): Визначення калію та натрію в цукровому буряку полум'яною фотометрією. Прилад - цифровий полум'яний фотометр FP-4.
- Метод GS6-5 (2002-2004): Визначення альфа-аміно-азоту в цукровому буряку (метод «числа синього», після освітлення екстракту ацетатом свинцю). Прилад - цифровий двопроменевий фотометр Testamin.
Всі прилади системи пов'язані з персональним комп'ютером через комутаційний блок. Якщо для ідентифікації проби використовується штрих-код, додатково може бути підключено пристрій для зчитування.
Комплекс обладнання управляється за допомогою програми Beetlab. Програма відповідає за:
- Управління приладами і механізмами (насосом, клапанами, ...);
- Калібрування приладів;
- Зчитування даних і запис їх в базу; зберігання даних і їх обробку.
У таблицю з даними заносяться кілька обчислюваних параметрів - таких, як лужність, втрати в мелясі, вихід цукру.
Лужність розраховується за формулою Л = (K+Na)/N.
Втрати в мелясі (Вм) можна обчислити декількома методами. У програму закладено формули Вінінгера і Кубадинова (Wieninger&Kubadinov), Райнфельда и Віннера (Reinefeld&Winner). Найчастіше використовується нова формула Брауншвайга (Braunschweig):
Вм = 0,12 × (К + Na) + 0,24 × N + 0,48.
Всі дані для обчислення визначаються автоматично. Вміст калію (К) і натрію (Na) визначає полум'яний фотометр, а альфа-аміно-азоту (N) вимірює двопроменевий фотометр.
Втрати у виробництві (Вв) вносяться в програму у відсотках як фіксований коефіцієнт, визначений для підприємства на основі попереднього досвіду, чи розрахований теоретично.
Величина, що визначає вихід цукру, - поляризація (Kпол), яка вимірюється автоматичним цукрометром Sucromat.
На основі вимірюваних і розрахункових величин визначається вихід цукру, по формулі
Свих = Кпол – Вм – Вв (Свих - вихід цукру, Kпол - коефіцієнт поляризації, Вм - втрати в мелясі, Вв -втрати у виробництві).
Таким чином, система Betalyser дає можливість об'єктивно оцінити ефективність виробництва при переробці сировини, що приймається.
При цьому від співробітника лабораторії, що працює на комплексі, не потрібно спеціальних знань і умінь. Досить акуратності і мінімальних навичок роботи з ПК.
Процедура аналізу дуже проста. На початку кожного циклу аналізу пробу заливають у воронку трубки поляриметра, вихід якої закритий соленоїдним клапаном. Як тільки обсяг проби достатній - рідина досягає контакту детектора - включається дозувальний насос. Насос відбирає потрібний об'єм проби і літієвого розчину, розбавляє дистильованою водою і подає суміш до полум'яному фотометрі FP. До другої частини проби додається мідний реагент; суміш подається до фотометру Testament. Ідентифікатор проби вводиться або з клавіатури, або зчитувальним пристроєм по штрих-коду. Далі проба подається в трубку сахариметра-поляриметра Sucromat. Всі значення з приладів зчитуються комп'ютером, і далі автоматично проводиться розрахунок якісних показників. Всі дані зберігаються на жорсткий диск і доступні для обробки і роздруківки.
Повний цикл займає менше 30-ти секунд, що дозволить Вам проводити приблизно 120 замірів на годину.
Комплексний підхід до процесу автоматизації аналізів і пробопідготовки дає наступні можливості:
Прискорити процес приймання буряків
Збільшити пропускну здатність бурякоприймальних пунктів і сировинної лабораторії
Збільшити кількість вимірювань на сировині з кожного господарства
Отримати найбільш достовірні дані про якість сировини, що надходить на підприємство.
В результаті:
1. Забезпечується більш диференційований підхід при розрахунку з постачальниками за сировину;
2. Дається більш точний і детальний прогноз щодо збереження сировини і обсягу випуску готової продукції;
3. Зменшується зайнятість персоналу на прийманні буряків, що важливо для навантажених сезонних робіт;
4. Знижується ймовірність помилки впливу людського фактора на результати вимірювань і аналізів;
5. При бажанні обох сторін, виробникам буряка даються рекомендації по вибору насіння і проведення агротехнічних заходів.
При поставці системи BETALYSER і комплексу приладів пробопідготовки здійснюються встановлення та налаштування обладнання; проведення навчання та тренінгів. Вся документація та програмне забезпечення - російською мовою.
Технічні характеристики
Завантаження
Betalyser Brochure
Посилання на завантаження
Betalyser Brochure
MCP +sucromat Sample cell brochure
Посилання на завантаження
MCP +sucromat Sample cell brochure
Застосування
⚬
Определение камфоры
⚬
Оптическая активность. Общая презентация
Для отримання інформації по темі: «Betalyser для контролю якості цукрових буряків» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.
Адреса електронної пошти
Контактний номер телефону
Як до вас звертатися (Ім'я)
Прізвище
Країна
Компанія
Запит
Тема: Фізико-хімічні аналізатори, Аналізатори цукру, Цукрометри компанії ANTON PAAR (Австрія). Текст: Зв'яжіться зі мною
Введіть символи з картинки
Змінити зображення