• Аналіз вмісту цукру, сухої речовини і видимої чистоти
• Відповідає офіційним методам ICUMSA, а також вимогам інших стандартів (наприклад, OIML і австралійському стандарту K157)
• Швидкість - до 120 вимірювань на годину завдяки термокомпенсованому аналізу % Brix і °Z
Цукролайзер (Sucrolyser) - це потужна система аналізу цукрів для використання на цукрових заводах. Він використовується для контролю якості цукрової тростини як складова частина аналізу при розрахунках вартості або як розширена лабораторна система для різних методів підготовки зразків і контролю в умовах хімічного виробництва. Незалежно від осветлюючого агента, всі види зразків можуть бути перевірені щодо вмісту цукру. Будучи комбінацією приладів MCP Sucromat і рефрактометра Abbemat, система Sucrolyser розширює їх можливості, доповнюючи окремі функції кожного з цих інструментів.
Автоматичний і ефективний аналіз чистоти цукрових продуктів
Комбінація цукрового поляриметра MCP Sucromat від Anton Paar і рефрактометра Abbemat створює потужну систему аналізу цукру, суттєво підвищуючи продуктивність Вашого цукрового виробництва. Сирі, проміжні і кінцеві продукти виробництва цукру можна перевірити щодо вмісту цукру (Pol, °Z), сухої речовини (°Brix) і щодо видимої чистоти (%) - все за один цикл - з поправкою на щільність згідно з таблицями Schmitz.
Повна відповідність ICUMSA
Система Sucrolyser відповідає вимогам офіційних методів ICUMSA, а також інших національних і міжнародних стандартів (наприклад, OIML і австралійському стандарту K157). За замовчуванням є стандартні методи вимірювання вмісту цукру з поправкою на температуру і без неї (в залежності від завдань). Для забезпечення однорідного і швидкого нагріву при проведенні вимірювань Anton Paar пропонує контроль температури за допомогою елементів Пельтьє. Система Sucrolyser задовольняє всі вимоги й придатна для використання для аналізу соку цукрової тростини в лабораторії при прийманні сировини і для різних аналітичних завдань з метою контролю якості.
2 прилади - 1 інтерфейс: швидкі вимірювання з високою гнучкістю
Робота з аналізатором цукру Sucrolyser проста і зрозуміла: при підключенні обома приладами можна управляти через великий сенсорний екран MCP Sucromat, і всі дані записуються в один звіт. Зразки, такі як сік цукрової тростини, можна виміряти, просто заливши їх в наповнюючу воронку, що забезпечує плавний робочий процес і високу продуктивність. Якщо Ви хочете виконати вимірювання вмісту цукру в зразках, які були освітлені без свинцю і, отже, темніше, ніж зразки, освітлені свинцем, моделі MCP Sucromat можуть бути оснащені другою офіційною довжиною хвилі ICUMSA 880 нм - прилад можна модернізувати на місці або можна придбати Sucrolyser з двома довжинами хвиль.
Грунтовне налаштування для надійних результатів і тривалого терміну служби інструменту
Ні вологість, ні температура, ні вібрації не вплинуть на вимірювання вмісту цукру, що виконуються за допомогою надійної системи Sucrolyser, оскільки чутливі оптичні і електронні компоненти розташовані в герметичному корпусі, стійкому до пилу і витоків. Для забезпечення довговічності всередині інструментів немає рухомих частин. Довговічні світлодіодні джерела світла, які не вимагають обслуговування протягом 100 000 годин, скоротять простої приладів до мінімуму.
Moдель | Abbemat 300/500 | Abbemat 350/550 | Abbemat |
| Performance | Performance Plus | Heavy Duty |
Показник заломлення nD |
Діапазон nD | 1.26 до 1.72 | 1.26 до 1.72 | 1.26 до 1.72 |
Роздільна здатність nD | ± 0.00001/± 0.000001 | ± 0.00001/± 0.000001 | ± 0.00001/± 0.000001 |
Точність nD 1) | ±0.0001 / ±0.00002 | ±0.0001 / ±0.00002 | ±0.0001 / ±0.00002 |
Диапазоны измерений в шкале °Brix |
Діапазон [°Brix] | 0 до 100 % | 0 до 100 % | 0 до 100 % |
Роздільна здатність [°Brix] | ±0.01 / ±0.001 | ±0.01 / ±0.001 | ±0.01 / ±0.001 |
Точність [°Brix] | ±0.05 / ±0.015 | ±0.05 / ±0.015 | ±0.05 / ±0.015 |
Діапазон вимірювання температури |
Діапазон [°C] | 4 до 85 °C | 4 до 85 °C | 4 до 85 °C |
Точність сенсора | ±0.05 / ±0.03 | ±0.05 / ±0.03 | ±0.05 / ±0.03 |
температури [°C] | | | |
Стабильність сенсора | ± 0.002 °C | ± 0.002 °C | ± 0.002 °C |
температури [°C] | | | |
Матеріали/компоненти |
Джерело світла | LED джерело світла, середній строк служби > 100,000 ч |
Довжина хвиль | 589,3 нм (за допомогою інтерференц. фільтра з регулюв. Довж. хвилі) |
Габарити (Ш x В x Г) | 300 мм x 145 мм x 330 мм | Блок контролю: |
| | | 220 x 100 x 295 |
| | | Вимірювальний блок: |
| | | 200 x 135 x 200 |
Вага (кг) | 06.май | Блок контролю: 2.4 |
| | | Вимірюв. блок:6.1 |
Інтерфейси | 4 USB, RS232, CAN bus | 4 USB, RS232, Ethernet, VGA, CAN bus |
| | | |
Moдель | MCP Sucromat | MCP Sucromat |
| 5300 | 5500 |
Діапазон вимірювань | ±259 °Z (±89.9 °OR) | ±259 °Z (±89.9 °OR) |
Роздільна здатність | 0.001 °OR | 0.001 °OR |
Точність | ±0.003 °OR | <0.002 °OR |
| ±0.01 °Z | <0.006 °Z |
Повторюваність | ±0.003 °OR | <0.001 °OR |
| ±0.01 °Z | <0.003 °Z |
Час відгуку | 12 сек | 15 сек |
Довжина хвилі | 589 нм і опціонально 880 нм |
Джерело світла | LED джерело світла, середній строк служби > 100,000 ч |
Чутливість | Оптичена густина (OD) 4,0,що еквівалентно OD 7,0 при 880 нм |
Датчик контролю | Сенсор PT100 для вимірювання температури зразка всеред. Комірки або |
температури | кварцевої контрольної пластини; беспровідна передача на пристрій |
Діапазон контролю | 20 °C + 25 °C |
температури | |
Габарити [мм] | 797 x 437 x 231 |
Вага [кг] | 33.5 |
Інтерфейси | 4 USB, RS232, Ethernet, VGA, CAN bus. Просте підключення миші |
| клавіатури, принтера, зчитув. штрих-коду, мережі |
| | | |
MCP +sucromat Sample cell brochure
MCP +sucromat Sample cell brochure
Для отримання інформації по темі: «Sucrolyser» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.