Безперервний моніторинг алкогольної ферментації при виробництві пива, вина або спирту за вимірюваннями показника заломлення.
Оптимізація і контроль Вашої ферментації
• Усунення ручного способу відбирання зразків сусла
• Постійне спостереження за перебігом процесу і визначення кінцевої точки
• Виявлення будь-яких порушень (неправильний контроль температури, відхилення в розвитку процесу і т. інш.)
• Забезпечення сталості процесу ферментації
• Велика однорідність кінцевого продукту
Скорочення витрат на обслуговування і експлуатацію
• Провідна в галузі паяна оптика не вимагає прокладок для ізоляції рідини і, таким чином, не вимагає сервісного обслуговування
• Вам вигідно - «встановив і забув» і багато років безперервної роботи. Це знижує витрати на інтеграцію і експлуатацію, підтримуючи конкурентоспроможність Вашого виробництва.
Надійний і високоточний - навіть відразу після підпрограм CIP/SIP
• Ефективно обробляє вагові концентрації від 0 до 100 і забезпечує показники заломлення і концентрації, які можна порівняти з результатами лабораторних рефрактометрів
• Після того, як процедури CIP/SIP завершені, датчик активується всього за кілька хвилин і, отже, мінімізує час простою.
Ідеально підходить для встановлення в резервуарі
• Монітор ферментації не вимагає видалення під час процедур очищення
• сертифіковано EHEDG
• CIP і SIP до 145°C
Модель | Монітор ферментації |
Показник заломлення | Діапазон від 1,3100 до 1,5400 |
| (відповідає 0 % - 100 % ваг.) |
| Точність |
| nD ±0.0002 (відповідає ± 0.1 % ваг.) |
| Повторюваність |
| nD ±0.0001 (відповідає ± 0.05 % ваг.) |
Калібрування | Власна процедура калібрування Anton Paar |
| з використанням високочистої води |
| і комерційних еталонів |
Матеріал оптики | Сапфір |
Детектор | Лінійний сенсор CMOS; 2048 елементів |
Джерело світла | LED 589 нм |
Метод контролю | Автоматична температурна компенсація |
температури | інтегрований Pt-100 |
Діапазон температур | від -20 °C до 40 °C |
в приміщенні | |
Температура процесу | від-20 °C до 100 °C (L-Rix 510) та від 3 °C до 25 °C (L-Rix 520) |
| CIP/SIP до 145 °C за 30 хв |
Діапазон абс тисків | 100 мбар до 16 бар (10 bar @ >120 °C) |
Вага | біля 7 кг |
Смачувана частина | Нержавіюча сталь 1.4404 та 1.4542 |
стандарт: | Золото |
| Сапфір |
Клас захисту корпуса | IP65; IP67 / NEMA 6P |
Дозволи і | Сертифіковано EHEDG |
сертифікація | (European Hygienic Equipment Design Group) |
| Санітарна конструкція за стандартом 3-A (46-02) |
Рідкі ущільнювачі | Ні |
Аналоговий/цифровий зв'язок |
Аналоговий выхід | 2 x 4 mA до 20 mA |
Цифровий выхід | 1 x |
Цифровий вхід | 1 x |
Промислова мережа | PROFIBUS DP |
| PROFINET |
| EtherNet/IP |
| Modbus TCP |
| DeviceNet |
Технологічні | Tuchenhagen VARIVENT® тип N |
з'єднання | Tri-Clamp® 3‘‘ |
| |
InlineBevAnalyzers_Overview.pdf
Для отримання інформації по темі: «Монітор ферментації» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.