ru-RUuk-UAen-GB

Датчики розчинених газів (O2 та СО2)

Опис
Карбонізація - ключовий елемент створення смаку і сприйняття свіжості напою. Отже, правильна концентрація розчинених СО2 в напої є критично важливою. Для гарантії смаку і якості напою шляхом створення правильної концентрації діоксиду вуглецю система контролю і тестування має бути точною, як в процесі виробництва, так і щодо випробувань кінцевого продукту.
Аналізатори вуглекислоти в потоці виробництва компанії Anton Paar завжди фіксують дійсні значення рівня розчиненого CO2 для будь-якого напою і забезпечують власникові максимальні вигоди при їх використанні. Carbo 6100 і Carbo 6300 не вимагають технічного обслуговування і сертифіковані EHEDG. Крім моніторингу процесу інтервал вимірювання в 4 секунди забезпечує зворотній зв'язок для надійного і стабільного управління карбонаторами. Carbo 5100 використовує перевірену вимірювальну технологію, яка добре себе зарекомендувала, є високо точним і надійним, вимагаючи мінімального обслуговування приблизно раз на рік. Завдячуючи опціональному адаптеру його можна витягати з виробничої лінії без витрати часу коштів на зупинки виробництва.
Вміст кисню є вирішальним параметром, що визначає смак і термін придатності напоїв. Вбудований кисневий датчик Oxy 5100 вимірює вміст розчиненого кисню (DO) в режимі реального часу безпосередньо на виробничій лінії. Він забезпечує точні без відхилень вимірювання протягом усього виробничого процесу.
Oxy 5100 можна легко комбінувати з іншими датчиками Anton Paar відповідно до вимог виробництва та потреб контролю якості.
Монітор чистоти CO2 (CO2 Purity Monitor) передбачає наявність компактної системи моніторингу вмісту O2 в трубах рекуперації CO2 під тиском.