ru-RUuk-UAen-GB

ІЧ-аналізатор вина Lyza 5000 Wine

Повний опис
• Неперевершена продуктивність для аналізу вина
• Результати менш ніж за 1 хвилину
• Більше 15 ключових параметрів для аналізу вина, сусла та сусла у процесі бродіння

Lyza 5000 Wine з новим мультипараметричним аналізатором FTIR (ІК-спектрометр з Фур'є перетворенням) - це найкраще рішення для аналізу вина, сусла і сусла в процесі ферментації.
Швидкість вимірювання безлічі параметрів гарантує, що у Вас є вся необхідна інформація на всіх етапах виробництва вина. Завдяки швидкому налаштуванню і заздалегідь встановленим алгоритмам одним дотиком Ви отримуєте всі важливі параметри для аналізу вина, включаючи вміст алкоголю, цукру і органічних кислот.
Для підвищення ефективності аналізу вина Лайза 5000 Wine можна використовувати як автономний пристрій, при автоматизації для забезпечення високої продуктивності або підключити до інших приладів - вимірювачів щільності Anton Paar і алкоголю.

Більше 15 параметрів всього одним дотиком
• Отримайте результати для більш ніж 15 параметрів для вина і сусла, включаючи вміст етанолу, цукру і кислот за один вимір.
• Мінімальний час вимірювання менше однієї хвилини забезпечує високу пропускну здатність і швидке реагування.
• За допомогою зручного інтерфейсу сенсорного екрану просте управління окремими вимірюваннями, налаштуваннями алгоритму вимірювання і навіть проведенням складних рутинних процедур вимірювання.
• Lyza 5000 Wine виконує весь аналіз даних автоматично - зовнішній комп'ютер не є потрібним.
• Для максимальної автоматизації інтегруйте Lyza 5000 Wine в Вашу систему LIMS.

Найпотужніша система аналізу вина
• Ручне заповнення дозволяє швидко і легко працювати в автономному режимі в невеликих винних лабораторіях.
• Ви можете збільшити пропускну здатність, підключивши Xsample 520.
• Lyza 5000 Wine підключається до різних настільних приладів винних лабораторій: від густиномірів DMA M до системи повного аналізу вина Alcolyzer, включаючи Alcolyzer ME, HazeQC і pH ME.
• Ви можете отримати результати вимірювань Lyza 5000 Wine і всіх підключених інструментів в одному звіті, зробивши лише одну підготовку зразків, одну заправку і одне вимірювання.
• Звіти можуть автоматично друкуватися і експортуватися в цифровому вигляді на жорсткий диск або в мережеве сховище через Ethernet і WiFi.

Чудова продуктивність для кожного зразка
• Вимірювальна комірка ATR Lyza 5000 Wine з 12 відсіками забезпечує ідеальну інтенсивність сигналу, замутнення або присутність бульбашок газу практично не впливають.
• Найточніший з усіх винних аналізаторів контроль температури вимірювальної комірки (± 0,03 °C) гарантує найбільш стабільні умови вимірювання.
• Поточні повідомлення інформують Вас про стан інструменту і дають рекомендації як діяти.
• Вбудовані процедури еталонних вимірювань для води і етанолу - ніякі запатентовані еталонні стандарти не є потрібними.
Технічні характеристики
Модель Lyza 5000 Wine
Сусло та сусло в процесі ферментації
Параметр Одиниці Діапазон Повторюваність  RMSEP2
      (ст.відхил)1  
Етанол [%об.] від 0 до 14 0.02 0.1
Фруктоза [г/л] від 0 до 6 0.35 0.5
Фруктоза [г/л] від 6 до 50 0.35 2.5
Фруктоза [г/л] від 50 до 160 0.35 5.5
Глюкоза [г/л] від 0 до 6 0.2 0.5
Глюкоза [г/л] від 6 до 50 0.2 2
Глюкоза [г/л] від 50 до 160 0.2 4
Відновлюючі цукри [г/л] від 0 до 300 0.75 5.5
Титрована кислотність [г/л] від 2 до 13 0.06 0.65
Летючі кислоти [г/л] від 0 до 1.5 0.02 0.12
Яблучна кислота [г/л] від 0 до 7 0.06 0.55
Винна кислота [г/л] від 1 до 9 0.06 0.6
Молочна кислота [г/л] від 0 до 2 0.05 0.30
pH - від 3 до 4 0.01 0.08
Щільність [г/мл] від 0.99 до 1.12 0.0002 0.001
Вага сусла 5 [°Bx] від -2 до 29 0.05 0.25
Екстракт [г/л] від 0 до 350 0.4 2.0
Глицерин [г/л] від 0 до 10 0.1 0.5
Засвоюваний дріжджами  [мг/л] від 0 до 300 8 45
азот        
Вино
Параметр Одиниці Діапазон Повторюваність  RMSEP2
      (ст.відхил)1  
Етанол [%об.] від 6 до 20 0.02 0.1
Фруктоза [г/л] від 0 до 6 0.2 0.45
Фруктоза [г/л] від 6 до 160 0.5 2.0
Глюкоза [г/л] від 0 до 3 0.2 0.45
Глюкоза [г/л] від 3 до 150 0.5 1.5
Сахароза [г/л] від 0 до 10 0.1 0.8
Сахароза [г/л] від 10 до 50 0.3 2.2
Відновлюючі цукри [г/л] від 0 до 100 0.75 3.5
Титрована кислотність [г/л] від 2 до 12 0.02 0.35
Летючі кислоти [г/л] від 0 до 1.5 0.02 0.12
Яблучна кислота [г/л] від 0 до 7 0.05 0.45
Винна кислота [г/л] від 0 до 5 0.05 0.35
Молочна кислота [г/л] від 0 до 3 0.05 0.30
Глюконова кислота [г/л] від 0 до 5.5 0.01 0.40
pH - від 3 до 4 0.01 0.08
Щільність [г/мл] від 0.98 до 1.1 0.0002 0.001
Екстракт [г/л] від 0 до 350 0.3 2.0
Глицерин [г/л] від 0 до 25 0.2 1.0
Загальний вміст  [г/л] від 0 до 3 0.05 0.45
поліфенолів        
Середнє стандартне відхилення повторюваності у відповідності до  ISO 5725
з використанням репрезентативного набору вин
2 Корень середньої стандартної помидки прогнозу для репрезентативного набору вин
в ідеальних умовах
Після встановлення температурної рівноваги
4 користуючись зовнішнім  ключом WiFi / Bluetooth
5 Доступні одиниці вимірювання: °Bx, °Oe, °KMW, °Bй, г/л
   
Мінім. об'єм зразка около 14 мл
Час вимірювання зразка3 31 с
Тип комірки  проточная ячейка  ATR 12-отражений
Габарити (Д x Ш x В) 450 мм x 340 мм x 240 мм
Контроль температури Елементи Пельтьє, стабілн. ±0.005 K, точність ±0.03 K
комірки  
Питание AC від 100 дo 240 В; від 47 дo 63 Гц; DC 24В, 3A
Вес 15.2 кг
Інтерфейси 5 x USB
для з'єднання RS-232      
  CAN      
  HDMI      
  Ethernet      
  Blueдоoth4      
  WiFi4      
Дисплей 10.1”, TFT WXGA (1280 x 800 Px); PCAP сенсорний
Завантаження
Lyza 5000 Wine
Брошюра Lyza 5000 Wine на английском языке
Lyza 5000 Wine
Презентация Lyza 5000 Wine на русском языке
Мультимедіа
3y9hgl8Iq-E



Для отримання інформації по темі: «ІЧ-аналізатор вина Lyza 5000 Wine» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.
Адреса електронної пошти
Контактний номер телефону
Як до вас звертатися (Ім'я)
Прізвище
Країна
Компанія
Запит
Введіть символи з картинки