Нові Cobrix 5500 і Cobrix 5600 забезпечують безперервні вимірювання Brix,% Diet, і концентрації СО2 в процесі виробництва безалкогольних напоїв. Будучи попередньо налагоджені на заводі, вони не вимагають трудомістких, специфічних коригувань на місці і процедури введення в експлуатацію. Крім вимірювання концентрації Brix,% Diet, і концентрації СО2, можна визначити різні інші параметри, такі як вміст спирту, інверсія цукру, дійсний екстракт, уявний екстракт, а також провідність, колір і вміст кисню
Вони використовують цифрову обробку сигналів і нову конструкцію для забезпечення відтворюваних стабільних результатів і забезпечення високої ефективності Вашого виробництва.
Дві конфігурації системи для виконання Ваших завдань
Cobrix 5500
Датчик щільності і швидкості звуку в поєднанні з вимірюванням СО2
• Малі потреби в технічному обслуговуванні - в залежності від умов експлуатації в середньому кожні 6-18 місяців
• Установка в залежності від цільового продукту для оптимізації вартості
• W-образна осцилююча трубка
• Цифрова обробка сигналів
• Нова механічна конструкція для зменшення розмірів і ваги
Cobrix 5600
Датчик щільності і швидкості звуку в поєднанні з оптичним виміром СО2
• Вимірювання в не залежності від складу продукту (незалежно від розчинності Ваших напоїв, складу цукру, сторонніх газів, кольору або каламутності: ніщо не впливає на Ваші вимірювання)
• Підходить для застосувань в санітарних умовах
• Безкоштовна підтримка
• W-образна осцилююча трубка
• Цифрова обробка сигналів
• Нова механічна конструкція для зменшення розмірів і ваги
Швидкий запуск виробництва
Економія часу та витрат при введенні в експлуатацію і відсутність простоїв у виробництві, а також широкий асортимент безалкогольних напоїв з невеликими коригуваннями або без них. Моделі Cobrix від Anton Paar надають Вам можливість миттєво реагувати на потреби продукту і ринку.
Захистіть свою продукцію - підтримуйте якість своєї продукції
Безперервне вимірювання всіх параметрів Вашого продукту, включаючи ° Brix,% Diet або TA, концентрації СО2, алкоголю, інверсного цукру і багато чого іншого, гарантує, що Ваше виробництво і Ваш продукт відповідають необхідним специфікаціям.
Простота використання
Простий сенсорний інтерфейс полегшує настройку параметрів приладу і продукту. Крім того, Ви можете візуалізувати свій процес і графічно обробляти дані всього за кілька кліків. Задавши нижні і верхні межі значень вимірів, можна налаштувати сигнали тривоги і активувати цю можливість за допомогою цифрових або релейних пристроїв.
Оптимальне використання сировини за рахунок точних вимірювань параметрів в будь-який час
• Дозволяє компенсувати інверсію цукру
• Дозволяє визначати фактичні параметри ° Brix, ° Brix fresh і ° Brix інвертований
Підходить для Ваших виробничих умов
• Вбудована версія або бай-пас версія, в залежності від умов Вашого виробництва
• Модуль для проведення аналізу може бути встановлений на відстані до 250 метрів від датчика для полегшення доступу до даних
• Стандартне підключення Ethernet до програмного забезпечення Davis 5 для візуалізації статистичних даних і даних про виробництво і тенденцій на всіх виробничих об'єктах, а також підключення до лабораторного обладнання, якщо це необхідно
• Різні можливості зв'язку: класичні аналогові виходи (від 4 мА до 20 мА), цифрові IO і різні доступні польові шини (PROFIBUS DP, Modbus TCP, PROFINET, DeviceNet або EtherNet / IP)
Поліпшені можливості процесу - контроль всіх ключових параметрів
Потужне програмне забезпечення для збору та візуалізації даних (клієнт-сервер) Davis 5 дозволяє зберігати всі дані і сигнали тривоги, забезпечує статистичний контроль процесу і графічний аналіз трендів, а також дозволяє коригувати продукт. Захищений паролем доступ до всіх вимірювальних систем можливий з будь-якого місця, забезпечуючи при цьому хорошу звітність і інтеграцію з системою контролю якості Вашої корпорації..
Модель | Cobrix 5500/5600 |
Концентрація цукор/Diet |
Діапазон | від 0 °Brix до 50 °Brix |
вимірювання | від 0 °Brix до 15 °Brix для продуктів з інверсним |
| цукром |
| 0 %Diet до 150 %Diet цельового вмісту |
Точність | Напої з цукром: <0.02 °Brix |
| Дієтичні безалкогольні: <1 % |
Концентрація CO2 |
Діапазон | 0 об. до 6 об. |
вимірювання | від 0 г/л до 12 г/л |
Точність | 0.025 об. (0.05 г/л) |
FABs (alcopops) |
Діапазон за | від 0 вес% до 16 вес% |
спиртом | від 0 об.% до 20 об.% |
Точність | 0.04 вес.% |
Вимірювана | від 0 °C до +30 °C |
температура | від 0 °C до +25 °C для продуктів з |
| інверсією цукру безалкогольних та FABs |
| |
InlineBevAnalyzers_Overview.pdf
Для отримання інформації по темі: «Cobrix 5500/5600» зв'яжіться з нами по телефону (044) 229 15 31 або заповніть форму.