ru-RUuk-UAen-GB

Ін-лайн аналізатори напоїв

Опис
Вбудовані системи аналізу напоїв є результатом більш ніж 40-річного досвіду аналізу напоїв, який базується на вимірюваннях тисяч зразків, як на виробничих лініях, так і в лабораторіях. Ці пристрої застосовуються у виробництві пива, вина, сидра, ФАБ, соків, безалкогольних напоїв, дієтичних напоїв, чаю та інших напоїв. Anton Paar є провідним виробником вбудованих аналізаторів напоїв з адаптованими під замовлення рішеннями для всіх прикладних завдань аналізу напоїв, які є готовими до використання, і не потребують великих витрат часу для налагодження на робочому місці. Ці аналізатори напоїв можуть бути підключені до вашого лабораторного обладнання для забезпечення та повного контролю виробництва. Це першокласні інструменти для безперервного, точного та безпечного вимірювання таких важливих параметрів, як °Brix, %Diet , CO2, спирт, інверсний цукор, екстракт і т. інш. на протязі всього виробничого процесу.

Гнучке вимірювання багатьох параметрів для великої кількості напоїв
Постійне зміни потреб споживачів вимагає універсальної системи для всіх типів напоїв, які виробляються на даний час і вироблятимуться в майбутньому, а саме безалкогольних напоїв, пива та інших алкогольних напоїв. Ін-лайн аналізатори напоїв Anton Paar найкраще серед присутніх на ринку інших вимірювальних приладів забезпечують максимальну точність і повторюваність вимірювань таких параметрів, як %Diet або TA, Brix, концентрації CO2, O2, інверсного цукру, алкоголю та багатьох інших.

Безперервний контроль якості за змінних умов
Економьте час і гроші, завдяки постійному моніторингу виробничих показників. Ін-лайн аналізатори напоїв від Anton Paar допомагають оптимізувати використання інгредієнтів, зводять до мінімуму необхідність в ручних вимірюваннях, скорочуючи кількість продукції, яка не відповідає специфікаціям. Використання кращих вимірювальних технологій дозволяє звести до мінімуму вплив таких факторів, як коливання складу вихідних інгредієнтів від партії до партії. Скоротіть витрати часу, поклавшись на вимірювання, які відбуваються без дрейфу, навіть відразу після циклів очищення.

Мінімізуйте витрати на експлуатацію
Аналізатори напоїв відразу готові до використання без трудомісткого введення в експлуатацію і налаштувань. Попереднє налаштування проводиться на заводі, аналізатори поставляються з правильними налаштуваннями датчиків і розрахунками для всіх типів напоїв. Аналізатори містять такі компоненти, як оптичний датчик CO2, вбудований насос, вбудований рефрактометр і комбінований датчик щільності і швидкості звуку. Вони не вимагають ніякого обслуговування; тому експлуатаційні витрати зведено до мінімуму.

Підходить для Ваших виробничих умов
Ін-лайн аналізатори напоїв Anton Paar встановлюються на обох портах одного корпусу VARINLINE® і не чутливі до лінійним коливань, і тому їх легко встановити в різних місцях на виробничій лінії. Блок оцінки або вбудований, або встановлений в найближчому доступному місці. Всі моделі розроблено відповідно до санітарних вимог для стабільного виробництва безалкогольних напоїв, дієтичних напоїв, пива, вина, сидру, FAB, соків, чаю та інших напоїв.

Калібрування і регулювання одним натисканням кнопки
Автоматизуючи передачу даних з лабораторії у вбудовані аналізатори напоїв, можна уникнути багатьох помилок, а процес калібрування добре документується. Оскільки лабораторні аналітичні системи безпосередньо підключаються до ін-лайн аналізаторів напоїв Anton Paar через програмне забезпечення Davis 5, процеси калібрування і регулювання є автоматизованими, а ручне взаємодія з оператором виявляється більше не потрібним.
Список продуктів
Монітор алкоголю

Монітор алкоголю

Визначте вміст спирту в бінарних сумішах для різних напоїв, використовуючи параметри щільності, швидкості звуку або показника заломлення.
Пивний монітор 5500/5600

Пивний монітор 5500/5600

Нові Beer Monitor 5500 і Beer Monitor 5600 - це високоточні інструменти для безперервного моніторингу ключових параметрів, таких як алкоголь, удаваний і реальний екстракт, початковий екстракт і концентрація CO2 в широкому діапазоні сортів пива
Монітор Brix

Монітор Brix

Монітор Brix забезпечує високоточні вимірювання концентрації цукру в лінії й проводить постійне визначення значення Brix в безалкогольних напоях, фруктових соках і сиропах, використовуючи такі параметри, як щільність, швидкість звуку або показник заломлення.
Cobrix 5500/5600

Cobrix 5500/5600

Нові Cobrix 5500 і Cobrix 5600 забезпечують безперервні вимірювання Brix,% Diet, і концентрації СО2, а також інших параметрыв, таких як вміст спирту, інверсія цукру, дійсний екстракт, а також провідність, колір та вміст кисню.
Екстракт/початковий екстракт/монітор плато

Екстракт/початковий екстракт/монітор плато

Використовується для високоточних вимірювань екстракту в процесі виробництва в заторі, у котлі для пивоваріння, після охолоджувача або в кінцевому пиві.
Монітор ферментації

Монітор ферментації

Постійний контроль алкогольного бродіння під час виробництва пива, вина або спиртних напоїв за допомогою вимірювань показника заломлення.
Винний монітор 5500/5600

Винний монітор 5500/5600

Високоточні інструменти для постійного моніторингу концентрації алкоголю, екстракту, щільності та концентрації CO2 у всіх винах - від червоних, білих і рожевих вин до винного купажу.
Завантаження
Мультимедіа
Втраиваемый в производственную линию анализатор напитков